Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nintendo Switch Lite – Coral

5 10 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
214,90 €

Nintendo Switch Lite – Coral

Nintendo Switch Lite - Coral

Nintendo Switch Lite - najlepšie hranie v handheld móde

Japonský herný gigant Nintendo vypočul volanie hráčov zo všetkých kútov sveta a posiela do predaja čistokrvnú handheldovú konzolu. Nintendo Switch Lite - Coral je menší braček veľmi úspešnej konzoly Nintendo Switch. Vďaka tomu si zahráte úplne rovnaké hry, ale už nemôžete konzolu pripojiť k TV alebo si odpojiť bočné joycony.

Nintendo Switch Lite

Kompaktné rozmery konzoly Nintendo

Konzola Nintendo Switch Lite sa vám ľahko zmestí do vrecka. Jej rozmery sú totiž len 208 × 91 × 14 mm pri hmotnosti 297 gramov.

Nintendo Switch Lite

Konzola so vstavanými ovládačmi

Nintendo Switch Lite disponuje pevnými hernými ovládačmi na bočných stranách vedľa displeja. Poteší prítomnosť klasického d-padu na ľavej strane.

Nintendo Switch Lite

Nintento Switch Lite ponúka kompatibilné hry

Na tomto novom zariadení môžete hrať všetky dostupné hry z rozrastajúcej sa knižnice Nintendo Switch. Vybrané hry je však nutné ovládať samostatne predávanými joyconmi.

Nintendo Switch Lite

Nintendo eShop

Digitálne verzie hier sú k dispozícii na kúpu v Nintendo eShope na vašej konzole Nintendo Switch alebo na oficiálnych webových stránkach spoločnosti Nintendo.

Nintendo Switch Lite

Album

Snímajte a ukladajte si zábery obrazovky jednoducho stlačením tlačidla Capture. Potom si svoje snímky prezerajte, pridajte k nim text a zdieľajte výtvory zo svojho albumu na sociálnych sieťach.

Nintendo Switch Lite

Novinky a oznámenia

Po bezplatnej registrácii účtu Nintendo Account budete pravidelne dostávať novinky o nadchádzajúcich tituloch a špeciálnych Nintendo eventoch, oznámenia a viac.

Nintendo Switch Lite disponuje rodičovským zámkom

Uistite sa, že sa vaša rodina bude venovať len zábave - stačí nastaviť rodičovský zámok a budete mať plnú kontrolu nad tým, ako ostatní používatelia vaše Nintendo Switch Lite používajú. Zadarmo si môžete stiahnuť mobilnú aplikáciu, ktorá vám poskytne ešte viac možností a pohodlný spôsob, ako na smartfóne meniť nastavenie rodičovského zámku odkiaľkoľvek.

Nintendo Switch Lite má IPS obrazovku s uhlopriečkou 5,5"

Po hardvérovej stránke je Nintendo Switch Lite identický s klasickým switchom. Ponúkne teda čip NVIDIA Tegra X1 doplnený o 4 GB RAM a 32 GB flas pamäť. Samozrejmosťou Switch Lite je slot pre microSD kartu alebo šuplík na hernú cartridge. Rozdielny je však dotykový displej, ktorý pri rovnakom rozlíšení 1 280 × 720 pixelov má 5,5" uhlopriečku.

Nintendo Switch Lite vydrží na batériu poriadnu dávku hier

Batéria vydrží až sedem hodín, ale čas do vybitia sa samozrejme líši od aktuálneho zaťaženia konzoly. V náročných hrách klesá výdrž Nintendo Switch Lite na úroveň zhruba troch hodín.

Nestačí vám vnútorná pamäť na hry? Rozšírte ju

Systém disponuje 32 GB vnútornej pamäte, z ktorej je časť vyhradená pre softvér samotnej konzoly. Používatelia môžu úložisko Switch Lite ľahko rozšíriť použitím pamäťových kariet microSDHC alebo microSDXC.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Veľkosť úložiska 32 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly Do ruky

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Slot na pamäťové karty

Batéria

Kapacita batérie 3 570 mAh

Displej

Rozlíšenie displeja 1280 × 720
Uhlopriečka displeja 5,5 "

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Nabíjací adaptér
Variant balenia Bez hry (koralová)

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20,8 cm
Výška 9,11 cm
Hĺbka 1,39 cm
Hmotnosť 0,28 kg

Platforma

Platforma Nintendo Switch

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , USB-C

Farba

Farba Coral

Lokalizácia

Lokalizované menu EN, DE, FR, IT, ES, nl, PT, RU, ja, zh, KO
Kód:  NXHWL005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496453176
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19