Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip

5 12 hodnotení
30,90 €

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip


Chcete si na prelomovej hernej konzole Nintendo Switch vychutnať tradičné hranie v klasickom hernom štýle? Alebo potrebujete rýchlo nabiť oba Joy-Cony? Žiadny problém! Na to sa skvele hodí držiak Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip. Ide o špeciálnu verziu držiaka určenú pre ovládače Joy-Con. Doprajte si pohodlné uchopenie pri hraní tradičnejších herných titulov. Na oživenie obľúbených herných návykov bude tou pravou voľbou – ovládanie tak, ako ho poznáte a ako vám vyhovuje.

Kľúčové vlastnosti držiaka Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip

  • Špeciálna verzia nabíjacieho gripu pre ovládače Joy-Con
  • Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip umožňuje nabíjať oba ovládače zároveň
  • Pohodlné uchopenie pri hraní tradičných herných titulov
  • Oživenie obľúbených herných návykov
  • Všetko potrebné na jednom mieste

Nintendo Switch ponúkne novú dimenziu hrania

Viete, čo je na novej hernej konzole Nintendo Switch také prelomové? Nielen, že ju môžete pripojiť doma k televízoru, ale počas chvíľky ju môžete aj zmeniť na PDA so 6,2“ obrazovkou. Skvelý konzolový zážitok si tak naplno môžete dopriať kdekoľvek a kedykoľvek sa vám zachce, najmä ak budú vaše ovládače neustále pripravené do akcie vďaka držiaku Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Switch
Kód:  NXHW103
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496430511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07