Obnoviť stránku

Nintendo Switch AC Adaptér

5 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
25,90 € 26,90 €

Nintendo Switch AC Adaptér

Skvelý konzolový zážitok si vďaka prelomovej hernej konzole Nintendo Switch môžete dopriať kdekoľvek a kedykoľvek sa vám zachce! A to aj pomerne dlho – v závislosti od danej hry a podmienok, v ktorých je konzola práve používaná, vydrží batéria nepretržite až 6 hodín. Pre všetky prípady, keď výdrž batérie nestačí a vy potrebujete výhody svojej novej hernej hračky využívať v mobilnom režime, je tu Nintendo Switch AC Adapter. Ide o rezervný AC adaptér ku konzole Nintendo Switch, ktorý vás zachráni vždy, keď to budete vyžadovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálne k hernej konzole Nintendo Switch
  • Na využitie konzoly v mobilnom režime
  • Precízne vyhotovenie
  • Praktické riešenie na cesty
  • Z kvalitného a odolného materiálu

Nová dimenzia hrania

A viete, čo je na novej hernej konzole Nintendo Switch také prelomové? Nielenže ju môžete pripojiť doma k televízoru, ale počas chvíľky ju možno premeniť aj na handheld s 6,2" obrazovkou. Skvelý konzolový zážitok si tak môžete naplno dopriať kdekoľvek a kedykoľvek sa vám zachce! 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Switch
Kód:  NXHW109
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496430535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03