Obnoviť stránku

Super Smash Bros - Nintendo 3DS

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Super Smash Bros - Nintendo 3DS


Super Smash Bros pre Nintendo 3DS je prvá prenosná verzia hry v sérii a umožňuje bojovať až štyrom hráčom súčasne v lokálnom režime alebo on-line multiplayerovom móde s použitím najpopulárnejších postavičiek. V širokej škále hviezdnych hrdinov sa na prvých miestach nachádza Mário, Link, Samus, Sonic, Pac-Man, Pikachu aj práve notifikovaný Meta Knight. Niekto má radšej skôr neopozerané tváre, medzi ktoré patrí Mega Man, Little Mac a Palutena. Dokonca si úplne po prvýkrát môžete na súťaženie zvoliť svoje vlastné Mii postavičky. Teraz si môžete dokonale vyladiť vlastnosti zvoleného bojovníka.

 

Konečne poriadna bojovka do každého vrecka

 

Prebite sa cez Smash Run - nový mód exkluzívne pre verziu na Nintendo 3DS, ktorá dáva možnosť až štyrom hráčom objavovať rozsiahle bojiská a zrážať nepriateľov zo všetkých možných Nintendo hier. Likvidujte záškodníkov a pozbierajte najviac bonusov. Užijete si aj súboje s poriadne prešibaným bossom, ktorý vás v priebehu sekundy nepozornosti rozmliaždi ako malinu. Svoje zručnosti si môžete zdokonaľovať rôznymi bojovými výzvami. Úplne ideálna hračka do vášho vrecka. Nudné cesty do školy už nikdy nebudú také, ako predtým.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Nintendo 3DS/2DS
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MU037
Produktové číslo:  045496525811
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16