Obnoviť stránku

Mario Kart 7 – Nintendo 3DS

4,2 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mario Kart 7 – Nintendo 3DS

Najzábavnejšia pretekárska hra všetkých čias Mario Kart prichádza na konzolu Nintendo 3DS. Tak sa pohodlne usaďte, zapnite bezpečnostné pásy, otočte kľúčom, šliapnite na pedále a vyrazte. Siedmy diel prináša do vašej obľúbenej hry veľa noviniek. Detailná, dych vyrážajúca grafika s priestorovým trojrozmerným efektom, ktorý je viditeľný voľným okom a ovládanie prostredníctvom analógovej páčky Circle Pad, sú len niektoré z nich.
Tuning
Prvýkrát v dejinách Mario Kartu si môžete svoju motokáru zostaviť zo súčiastok, z akých chcete. Môžete si vybrať zo širokej škály pneumatík, karosérií a výsuvných krídel. Každá súčasť má svoju funkciu a každý "model" má odlišné vlastnosti. Napríklad niektoré pneumatiky budú vhodné na asfalt kvôli vyššej priľnavosti k vozovke a iné zasa vhodnejšie do terénu. Karosérie budú ľahšie a ťažšie a voľba výsuvných krídel rozhodne, či po výjazde na rampu ihneď spadnete späť na vozovku alebo budete plachtiť vzduchom. Je vám pravdepodobne úplne jasné, že na voľbe vhodných súčiastok naozaj záleží.
Nové herné prvky
Spomenuli sme výsuvné krídla a plachtenie vzduchom. To je jedna z niekoľkých noviniek, ktoré sa týkajú aj tratí. Niektoré rampy vás vystrelia pekne vysoko do vzduchu. V tom okamihu sa z vašej motokáry vysunú výsuvné krídla a z vášho vozidla sa v tom okamihu stane rogalo, ktoré sa plachtí vzduchom. Váha vášho vozidla a nabraná rýchlosť rozhodne o tom, či vám let pomohol alebo skôr uškodil. Okrem vzduchových pasáží budú trate obsahovať aj pasáže, ktoré sa odohrávajú pod vodou. Budete sa teda aj potápať.
Trate
Úplne nových tratí bude v hre celkovo 16. Medzi nimi bude napríklad prales z hry Donkey Kong Country Returns alebo známy Wuhu Island z Wii Sport Resort. K Wuhu Island sa viaže jedna zvláštnosť. Normálne sa jazdí každá trať na tri kolá, ale trať Wuhu Island je natoľko dlhá, že pôjdete len jedno kolo, ktoré vedie pozdĺž celého ostrova. Okrem nových tratí bude Mario Kart 7 obsahovať aj nemalé množstvo už známych tratí, napríklad z Wii verzie (Mario Kart Wii) alebo z Nintenda GameCube (Mario Kart: Double Dash!!). Aj tieto trate budú obohatené o nové elementy.
Postavy
Zo známych postáv sa môžete tešiť napríklad na Mária, Luigiho, princeznú Peach, na Yoshiho, Donkey Konga a jeho kamaráta Diddy Konga, na Waria a tiež na Bowsera. Z nových postáv sa môžete tešiť napríklad na postavu z hry Super Mario 64 zvanú Metal Mario alebo na postavičku Lakitu, ktorú veľmi dobre poznáte ako tvora, ktorý vo všetkých vydaniach Mario Kartu držal v rukách semafór. Hrať však môžete aj za svoju postavičku Mii.
Multiplayer
Multiplayer v Mario Karte samozrejme nesmie chýbať. A tak sa môžete tešiť na hru pre osem hráčov po lokálnom bezdrôtovom pripojení alebo cez internet. Svoje využitie nájdu aj funkcie SpotPass a StreetPass. SpotPass bude s hráčmi z celého sveta zdieľať vaše výsledky a časy, vďaka čomu vznikne celosvetový rebríček, a StreetPass bude vymieňať tieto dáta s ďalšími majiteľmi konzoly Nintendo 3DS, ktorých stretnete. A nielen to. Koho stretnete, toho Mario Kart 7 automaticky zaregistruje do vášho zoznamu priateľov v menu konzoly, aby ste si s ním mohli dať preteky, akonáhle bude online. Na to vás vaše Nintendo 3DS môže upozorniť dokonca aj v zavretom stave vďaka stavovej dióde (notifikácia rozsvieti notifikačné LEDky nazeleno). Dokonca vo svojom zozname priateľov uvidíte, na ktorej trati práve vyčíňa.
Parametre a špecifikácia:
Určenie: Nintendo 3DS
Žáner: pretekárska
Lokalizácia: anglická

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Super Mario

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo 3DS/2DS
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 8

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MU021k
Produktové číslo:  045496521264
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19