Obnoviť stránku

Nine Eagles Galaxy Visitor 3 RTF

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nine Eagles Galaxy Visitor 3 RTF

Kvadrokoptéra Nine Eagles Galaxy Visitor 3 RTF s vynikajúcimi letovými vlastnosťami. Konštrukcia z kvalitného pružného plastu chráni všetky časti modelu proti poškodeniu a zároveň vytvára nezameniteľný vzhľad modelu?. Vďaka kvalitnej riadiacej jednotke je veľmi stabilná, čo je podmienka pre zhotovovanie kvalitných video záznamov a fotografií. Zároveň ale vďaka prepínaniu citlivosti gyra dokáže byť aj veľmi živá. Kvadrokoptéra je vybavená osvetlením, vďaka ktorému je možné s lietať aj za tmy.

Ovláda sa pomocou štvorkanálového vysielača 2,4 GHz, ktorým možno tiež ovládať zapínanie/vypínanie jednotlivých letových módov a ovládanie kamery. Riadiaca jednotka je umiestnená na jednej doske spolu s prijímačom, gyro systémom a regulátormi otáčok. Pre napájanie kvadrokoptéry slúži oproti predchádzajúcemu modelu posilnený LiPo akumulátor 1200 mAh/30C, ku ktorého nabíjaniu slúži priložená USB nabíjačka.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná kvadrokoptéra pre presné lietanie vonku aj doma
  • Inteligentné módy ovládania
  • Miniatúrna kamera s rozlíšením 1280 × 720 bodov
  • Výdrž s dodávaným akumulátorom až 8 minút

Jednoduché ovládanie a automatická stabilizácia

Model je kompletne zostavený, naprogramovaný a môžete teda vzlietnuť "priamo z krabice". Pre lietanie s ním nemusíte mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s vrtuľníkmi alebo multikoptérami. Model je vybavený funkciou inteligentného módu ovládania. Po prepnutí do tohto módu už nezáleží, kde je predná a zadná časť modelu alebo ľavá a pravá strana. Model bude vždy riadený tak, ako by bol prednou časťou od vás a bude reagovať na vaše pokyny z vysielača.

Automatický návrat domov

Vynikajúce funkcie automatického návratu "domov". Keď model odletí ďaleko alebo stratíte pojem v akej polohe sa nachádza, zapnete mód návratu domov a model sa vráti priamo k vám. Nie je potreba zasahovať do riadenia, len plynom udržiavať výšku modelu. Túto funkciu ocenia nielen začiatočníci, ale všetci, ktorí si model zaobstarajú aj za účelom natáčania videí a fotografovania. Táto funkcia sa dá nastavovať ako pre lietanie vonku, tak pre lietanie v miestnosti.

Kamera:
Rozlíšenie: 1 280 × 720 bodov
Foto: 96 dpi, súbor JPG
Video: 30 fps, súbor AVI
Rozmery: 183 × 87 mm
Karta: microSD až 32 GB
Obsah balenia:
Kompletne zostavený model kvadrokoptéry
Miniatúrna kamera
Štvorkanálový vysielač 2,4 GHz s možnosťou ovládania letových fáz a ovládaním kamery v móde 1
LiPo akumulátor 1200 mAh/30C
4× náhradná vrtuľa
Nabíjačka pohonného akumulátora
Micro SD karta s kapacitou 2 GB

 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 135 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron, Batéria do drona
Kód:  CVI611b
Produktové číslo:  NE3907

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13