Obnoviť stránku

Nillkin Textured Hard Case pre Apple iPhone 12/12 Pro Black

4,8 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
13,90 €

Nillkin Textured Hard Case pre Apple iPhone 12/12 Pro Black

Nillkin Textured Hard Case –štýlový kryt na Apple iPhone 12/12 Pro

Každému z nás už niekedy spadol telefón na zem, používame ho tak často, že nehody sú proste nevyhnutné – môžeme ale zabrániť jeho rozbitiu.S krytom na mobil Nillkin Textured Hard Case bude váš Apple iPhone 12/12 Pro v bezpečí, a navyše bude vyzerať štýlovo. Textúrovaný dizajn nedovolí mobilným telefónom vruke čina hladkom povrchu kĺzať, čo tiež zabraňuje prípadný pádom. Váš telefón ochráni tvrdý plast na chrbte, ale v kombinácii s mäkkým TPU rámom, vďaka ktorému sa puzdro na telefón jednoducho nasadí. Puzdro namobil Nillkin Textured Hard Case na Apple iPhone 12/12 Pro je navyše samo odolné pred škrabancami alebo odtlačkami prstov, takže sanemusíte lentakobzerať po novom. Bude vám parťákom, kým nebudete po výmene túžiť vy.

Textúrovaný dizajn obalu na iPhone 12/12 Pro

Kryt Nillkin Textured Hard Case poskytuje vášmu smartfónu Nillkin Textured Hard Case spoľahlivú ochranu a prepožičia mu ešte štýlovejší vzhľad. Kombinácia mäkkého, ale pevného TPU materiálu s tvrdým plastom na chrbte mobilného telefónu sa postará o dokonalú ochranu. Vďaka textúrovanému dizajnu obalu NillkinTexturedHardCasevámmobilzrukylen tak nevykĺzne a navyše je kryt na telefón príjemný na dotyk.

Ochranný kryt z dielne Nillkin

Chráňte váš mobilný telefón Apple iPhone 12/12 Pro pred nárazmi, škrabancami a špinou s ochranným krytom Nillkin Textured Hard Case. Ide o puzdro na telefón, ktoré je skvele remeselne spracované a navyše samo odolné pred škrabancami alebo odtlačkami prstov, preto je todokonaláinvestícia.

Kryt Nillkin Textured Hard Case vyniká precíznym spracovaním

Puzdro na mobil Nillkin Textured Hard Case Apple iPhone 12/12 Pro je vybavené presnými výrezmi, ktoré zaisťujú plnohodnotný prístup ku konektorom aj fotoaparátu. Kombinácia mäkkého, ale pevného TPU materiálu s tvrdým plastom na chrbte mobilného telefónu zabezpečuje mobiludokonalúochranu a napriek tomu je veľmi ľahké atenké. Navyše nijako neovplyvňuje silu dostupného mobilného signálu.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 12, iPhone 12 Pro

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Polyuretán
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SB820a534
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6902048203327

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07