Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nillkin Frosted pre Honor 9 Lite Red

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Frosted pre Honor 9 Lite Red

Doprajte vášmu telefónu štýl a spoľahlivú ochranu s týmto krytom Nillkin Frosted. Kryt je vyvinutý presne pre telefón Honor 9 Lite, takže krásne lícuje a drží telefón pevne v bezpečí. Je vyrobený z jemného a príjemného plastového materiálu, ktorý je odolný proti opotrebeniu, takže časom nestratí svoj pôvodný vzhľad a ľahko sa čistí. Vďaka prachuodolnosti krytu sa podeň nedostane ani smietka a pre prídavnú ochranu výrobca do balenia pridal ochrannú fóliu na displej zdarma.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Nillkin Frosted Red

  • Štýlová ochrana telefónu Honor 9 Lite
  • Jednoduchá inštalácia a odobratie krytu
  • Vyrobené z plastu v červenej farbe
  • Odolný proti opotrebeniu a ľahko sa čistí
  • Protišmyková ochrana pre spoľahlivejšiu ochranu

Štýlová ochrana telefónu

Nielenže zaistí dokonalú ochranu vášho telefónu, ale tiež parádne vyzerá. Vyrobený z tých najjemnejších materiálov s vysokou precíznosťou, dostal tento kryt elegantný vzhľad, ktorý je nielen pekný, ale aj funkčný. Kryt obopína všetky rohy telefónu, ktoré sú tak náchylné na poškodenie pri nechcenom páde. Zároveň je kryt tiež odolný voči prachu, vode, je protišmykový a zároveň na sebe nezanecháva otlačky.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Honor
Model zariadenia 9 Lite, P9 Lite

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU, Guma
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé
Kód:  SB807n162
Produktové číslo:  8596311011672

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18