Obnoviť stránku

Nikon Z5 telo

4,1 6 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 399 €

Nikon Z5 telo

Hmotnosť fotoaparátu: 675 g
Nikon Z5 telo

Parametre tohto tovaru

            

Obrazový snímač:

FX CMOS 24,3 Mpx

Obrazový procesor:

EXPEED 6

Bajonet:

Nikon Z

Uhlopriečka displeja:

3,2"

            

Maximálna ISO:

51 200

Maximálne rozlíšenie videa:

4K UHD (3 840 × 2 160 px)

Konektivita:

USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI

Pokročilé funkcie:

5-osý stabilizátor, EVF, výklopný dotykový displej, sánky pre blesk, výmenné objektívy

Rozšírte svoje tvorivé možnosti s fotoaparátom Nikon Z 5


Digitálna plnoformátová bezzrkadlovka Nikon Z 5 vás vtiahne do kúzelného sveta fotografie a ponúkne rad pokročilých funkcií na kreatívne zachytenie snímok a videa v špičkovej obrazovej kvalite s pôsobivým dynamickým rozsahom. Ide o odolný, ľahký a jednoducho ovládateľný fotoaparát s obrazovým snímačom formátu FX (kinofilm), ktorý zachytí viac detailov, priestorovej hĺbky a farieb. Fotoaparát Nikon Z 5 je kompatibilný s celým radom vymeniteľných objektívov NIKKOR Z.



S Nikon Z 5 uskutočníte svoju víziu vo formáte kinofilmu

Nikon Z 5 disponuje obrazovým snímačom vo formáte kinofilmu s rozlíšením 24,3 Mpx a rozsahom citlivostí ISO 100-51 200, ktorý plne využíva vysokú priepustnosť svetla bajonetu Nikon Z. O svižné spracovanie snímok a nahrávanie plynulého 4K Ultra HD videa sa pri bezzrkadlovke Nikon Z 5 postará výkonný obrazový procesor EXPEED 6.

Podmanivé portrétne fotografie

Nikon Z 5 zachytí podmanivé portrétne fotografie

Bezzrkadlovka Nikon Z 5 má plnoformátový CMOS snímač s detailným rozlíšením 24,3 Mpx. Využíva výhody vysokej priepustnosti svetla bajonetu Nikon Z s veľkým priemerom na dosiahnutie profesionálnych výsledkov predovšetkým pri portrétnych fotografiách, ktoré budú oplývať bohatou tonálnou gradáciou.

Dokonale ostré snímky

Dokonale ostré snímky bez šumu

Digitálna bezzrkadlovka Nikon Z 5 ponúka široký rozsah citlivostí ISO 100-51 200, vďaka čomu zaobstaráte dokonale čisté snímky s pôsobivým dynamickým rozsahom aj pri použití vysokých alebo nízkych hodnôt citlivostí ISO.

Rýchlý autofocus

Precízne automatické zaostrovanie

O rýchle a precízne zaostrovanie objektov sa pri bezzrkadlovke Nikon Z 5 postará pokročilý systém hybridného automatického zaostrovania (AF) s 273 zaostrovacími poľami. Fotoaparát Nikon Z 5 bez problému zaostrí aj pohybujúce sa objekty a udrží ich ostré v ľubovoľnom mieste obrazového poľa.

Pokročilá detekcia očí

Nikon Z 5 má pokročilú detekciu očí

Vďaka inteligentnej funkcii pre detekciu očí urobíte s CSC fotoaparátom Nikon Z 5 pôsobivé zábery ľudí, psov a mačiek. Pri fotografovaní je možné zaostrovať na oko objektu a udržiavať toto zaostrenie aj v prípade, že sa objekt pohybuje.

Nikon Z 5 ponúka 5-osý stabilizátor obrazu

Foťák Nikon Z 5 je vybavený vstavanou 5-osou optickou stabilizáciou, ktorá umožňuje fotografovať s až o 5 EV dlhšími časmi uzávierky. Bez ohľadu na použitý objektív NIKKOR Z tak zachytíte vždy dokonale ostré snímky a stabilné videá bez použitia statívu.


Detailný elektronický hľadáčik

Extrémne ostrý elektronický hľadáčik

Elektronický hľadáčik CSC fotoaparátu Nikon Z 5 oplýva jemným rozlíšením 3 690 000 pixelov a ponúka dokonale ostrý obraz pre precíznu kontrolu snímanej scény. Vďaka živému náhľadu hľadáčik v reálnom čase zobrazuje nastavenie expozície, citlivosti ISO a vyváženie bielej farby.

Výklopný dotykový displej

Nikon Z 5 má výklopný dotykový displej

LCD displej bezzrkadlovky Nikon Z 5 disponuje uhlopriečkou 3,2" a vďaka výklopnej konštrukcii ponúka vynikajúcu flexibilitu pri fotografovaní snímok z netradičných uhlov. Dotykové ovládanie uľahčí prezeranie snímok, prechádzanie ponúk a umožní rýchle zaostrovanie snímok jednoduchým dotykom.

Ergonomický dizajn

Nikon Z 5 s vynikajúcou ergonómiou


Aj napriek kompaktným rozmerom sa digitálna bezzrkadlovka vo formáte kinofilmu Nikon Z 5 veľmi dobre ovláda. Ergonomický grip zaistí pevný úchop a kľúčové ovládacie prvky sú rozmiestnené tak, aby boli počas snímania pohodlne prístupné.

Robustná hliníková konštrukcia

Odolná a zároveň ľahká konštrukcia

Digitálny fotoaparát Nikon Z 5 disponuje odolným a zároveň ľahkým telom z horčíkovej zliatiny. Okolo všetkých pohyblivých častí a tlačidiel CSC fotoaparátu Nikon Z 5 sa nachádza tesnenie, ktoré zabraňuje vnikaniu prachu a vlhkosti do prístroja a chráni ho tak proti poveternostným vplyvom.


Svetelné objektívy NIKKOR Z vo formáte kinofilmu

Foťák Nikon Z 5 spolupracuje s kompaktnými objektívmi NIKKOR Z vo formáte kinofilmu, ktoré sú navrhnuté na rýchle a tiché fotografovanie a záznam videosekvencií s vynikajúcou ostrosťou a prekreslením detailov. K dispozícii sú modely od extrémne širokouhlých objektívov s pevnou ohniskovou vzdialenosťou až po teleobjektívy sozoomom.

Duálny slot pre pamäťové karty

Duálny slot pre pamäťovú kartu

Digitálna bezzrkadlovka Nikon Z 5 je vybavená 2 slotmi na pamäťové karty s podporou rýchlych kariet SD v štandarde UHS-II. Vďaka tomu môžete automaticky zálohovať snímky, alebo oddeliť ukladanie fotografií a videa.

Plynulé 4K videá

Nikon Z 5 nahráva plynulé 4K videá

Digitálny fotoaparát Nikon Z 5 umožňuje nahrávať plynulé videá vo vysokom 4K Ultra HD rozlíšení s maximálnou frekvenciou 30p. Zhotovovať môžete aj pútavé časozberné videá či fotografovať počas záznamu. Nechýba ani port na pripojenie externého mikrofónu k bezzrkadlovke Nikon Z 5.

Nikon Picture Control

Kreatívne možnosti úpravy snímok priamo na fotoaparáte Nikon Z 5

Vďaka kreatívnym funkciám môžete vašim snímkam vtlačiť nezameniteľný autorský rukopis. Systém Nikon Picture Control umožňuje aplikovať unikátne kreatívne filtre a výsledok zobraziť v reálnom čase v elektronickom hľadáčiku alebo na displeji CSC fotoaparátu Nikon Z 5.

WiFi a Bluetooth

Nikon Z 5 ponúka WiFi a Bluetooth pripojenie

Vďaka integrovanému bezdrôtovému rozhraniu WiFi a Bluetooth môžete jednoducho zdieľať snímky prostredníctvom mobilnej aplikácie Nikon SnapBridge. Aplikácia umožní prenášať snímky a videá z fotoaparátu Nikon Z 5 do mobilného zariadenia, ktoré tiež dokáže premeniť vo vzdialený monitor alebo ovládač spúšte.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video
Stabilizácia obrazu Na snímači (IBIS)
Bajonet Nikon Z

Snímač

Veľkosť snímača Full Frame
Maximálne ISO 51 200

Video

Podporované rozlíšenie videa UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Typ objektívu Bez objektívu
Bajonet Nikon Z
Objektív Bez objektívu

Objektív 2

Objektív Bez 2. objektívu

Hľadáčik

Typ hľadáčika Elektronický (EVF)
Rozlíšenie hľadáčika 3,69 Mpx
Maximálne zväčšenie EVF 0,8 x

Displej

Uhlopriečka displeja 3,2 " (8,13 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný o 180° (Selfie), Dotykový, Živý náhľad (Live View)
Rozlíšenie displeja 1,04 Mpx

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13,4 cm
Výška 10,05 cm
Hĺbka 6,95 cm
Hmotnosť 590 g

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Nikon EN-EL15c
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 470 snímok
Kapacita batérie 2 280 mAh

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video Mini HDMI, Externý mikrofón, USB-C, Jack 3,5 mm

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie Bez špec. vybavenia
Kód:  OI2115a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VOA040AE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04