Obnoviť stránku

Nikon KeyMission 170

Príslušenstvo k tovaru

Nikon KeyMission 170

Hľadáte spoločníka, ktorý s vami udrží krok pri najnáročnejších cestách a ešte vám z nich privezie skvelé akčné zábery? KeyMission 170 od Nikonu vás svojím neuveriteľne širokým uhlom záberu 170° úplne vtiahne do obrazu. Nechajte sa očarovať detailmi v rozlíšení až Ultra HD 4K. Kamera vám hravo vytvorí aj spomalené zábery vo Full HD kvalite vrátane záberov vo vysokom rozlíšení. Bez toho, aby ste potrebovali obal, vydá sa s vami neohrozene pod vodu až do hĺbky 10 metrov. Urobte svoje zážitky naozaj nezabudnuteľné. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúca kvalita obrazu s impozantným uhlom záberu 170°
  • Vodoodolná, nárazuvzdorná aj prachuodolná kamera do náročných podmienok
  • Nahrávanie videa v rozlíšení 4K Ultra HD
  • Kvalitné fotografie
  • Spomalené zábery pre dramatické akčné scény
  • Univerzálny statívový 1/4" závit
  • Kompaktné rozmery

Čistota zvuku i obrazu

Cesty za dobrodružstvom nie sú plné ideálnych podmienok. KeyMission 170 vďaka svetelnosti f/2,8 si kamera poradí aj tam, kde iné akčné kamery už strácajú kontakt s okolím. S elektronickou redukciou vibrácií sa nemusíte obávať ani rušivého rozostrenia obrazu vplyvom otrasov počas nahrávania a využijete tak vysoké rozlíšenie. K tomu sa tiež môžete tešiť na redukciu šumu spôsobeného napríklad vetrom, takže si vychutnáte čistý stereofónny zvuk. Spolu so širokým uhlom záberu budú mať diváci pocit, akoby tam boli s vami a všetko prežívali. 

Intuitívne ovládanie zvládne každý

Radi si prezeráte zábery tesne po ich obstaraní a kontrolujete kvalitu? Potom oceníte integrovaný displej s veľkosťou 1,5". Displej zároveň sprostredkováva ovládanie kamery pomocou intuitívneho menu, navoľte si okrem iného aj citlivosť a uzávierku pri fotení. Spúšťanie videa i fotografovanie zvládnete za akýchkoľvek okolností a dokonca aj v rukaviciach vďaka diaľkovému ovládaniu ML-L6. Kamera je prepojiteľná prostredníctvom WiFi aj bluetooth a ako diaľkové ovládanie môžete využiť tiež svoj smartfón. Nenechajte už uniknúť žiadny skvelý okamih a vytvorte si akčné fotografie aj videá. 

Doplňujúce informácie:

Minimálna ohnisková vzdialenosť:
2,4 mm

Maximálna ohnisková vzdialenosť:
2,4 mm

Svetelnosť objektívu:
f/2,8

Typ stabilizátora:
Elektronický
 
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť:
40 cm

Manuálne ostrenie:
Ne
 
ISO:
100 až 1 600

Expozičný čas:
1/16 000 -1/2   

Časozberné snímanie:
Ano

Zoom pri videu:
Ne

Snímacia frekvencia u videa:
30 snímok/s
 
Výdrž batérie:
250 snímok/60 minút videa

Typ akumulátora:
Li-Ion EN-EL12

Doba nabíjania:
cca 3 hodiny

Vodotesnosť:
10 m

Nárazuvzdornosť:
2 m

Utesnenie (prach / vlhkosť):
Ano

 
Kód:  OI115a1a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08