Obnoviť stránku

Nikon D850

Príslušenstvo k tovaru

Nikon D850


Vyžadujú vaše vysoké nároky len dokonalosť bez kompromisov? Je to skvelé, pretože sa to zhoduje so zrkadlom Full Frame Mirror spoločnosti Nikon D850. Získajte bezkonkurenčnú kvalitu pre svoju prácu , ktorá kombinuje extrémne rozlíšenie, vysokú citlivosť, presnú presnosť a jedinečné rýchlosti . Fotografujte s mimoriadnymi detailmi a tlačte veľkoformátové fotografie. Zaznamenávajte real-motion video v rozlíšení 4K a využite výhody integrovaných slotov WiFi, Bluetooth alebo dvoch kariet.


D850

Nový Full SLR fotoaparát Nikon D850 Body

Technológia bez kompromisov

Zariadenie Nikon D850 je vybavené snímačom Full Frame FX, ktorý vám umožní dokonalé obrázky v štúdiu alebo na druhom konci sveta. Nájdete tu 45.7 miliónov efektívnych megapixelov , robiť fotografie bohaté na detaily. Fotodiódový priamy svetelný senzor nie je vybavený filtrom proti aliasu a obsahuje mikroskopický systém bez medzery a vrchný antireflexný náter. Výsledkom je, že svetlo zapína fotodiódy s vyššou účinnosťou, čo výrazne zvyšuje dynamický rozsah výsledných fotografií.

Vykonajte každú akciu mimoriadne podrobne

S fotoaparátom Nikon D850 si môžete vychutnať rýchlu snímku 7 snímok za sekundu , ktorú môžete pomocou batérie EN-EL18B na batériu MB-D18 zvýšiť na 9 snímok za sekundu. Dokonca aj pri snímaní v najvyššej kvalite formátu RAW z fotoaparátu získate obrázky s plným rozlíšením. Kamera je vybavená neuveriteľnými 153 zaostrovacími bodmi a vyhradený zaostrovací mikroprocesor zaisťuje rýchlu detekciu objektu aj pri vysokých rýchlostiach.

D850

Bezkonkurenčná kombinácia rýchlosti, detailu a presnosti

Čo je Nikon D850 lepší?

  • Snímač formátu Full Frame FX
  • Extrémne detaily fotografií
  • Rýchle sériové snímanie
  • Dokonalá kvalita videa
  • Otočnú dotykovú obrazovku
  • Integrované WiFi a Bluetooth alebo USB 3.0
  • Vynikajúca práca aj v horších svetelných podmienkach
  • Je to ideálna voľba pre profesionálov
D850
D850

Živé zobrazenie s bohatými farbami

Veľký displej pre fotografie z každého uhla

Model Nikon D850 je vybavený veľkou 3,2 "TFT LCD dotykovou obrazovkou. Navyše, jeho sklopná štruktúra výrazne zvyšuje používanie fotoaparátu. Môžete tiež fotografovať zo zeme alebo vysoko nad vašou hlavou. Displej má dokonalé rozlíšenie 2 359 000 pixelov a široký uhol pohľadu 170 °. Pre maximálnu viditeľnosť na slnku alebo úsporu batérie je vybavený ručným ovládaním jasu.

Vyfukujte svoje skúsenosti

Úplné detaily s vysokým rozlíšením si môžete vychutnať aj pri snímaní videí. Nikodn D850 dokáže zaznamenať v rozlíšení 4K UHD pri 30 snímkach za sekundu (pri Full HD 60 snímkach za sekundu), čo je ideálne pre vytváranie skvelých klipov a filmov. V skutočnom formáte sa nemusíte obávať výrezov alebo faktorov rozšírenia. Vaše zábery budú perfektné.

D850

Výnimočná kvalita filmového formátu

D850

Pokročilá kvalita pri vysokých hodnotách ISO

Získajte aj detailné zábery z tmavej scény

Vyskúšajte fotografie, ktoré sú takmer úplne bez digitálneho šumu, a to aj pri vysokých úrovniach ISO. Zariadenie Nikon D850 je vybavené procesorom Expeed 5 od D5, ktorý dokáže rýchlo spracovať obraz pri fenomenálnych hodnotách citlivosti. Rozsah sa pohybuje od 65 do 25 600 a môže byť rozšírený na 32 až 102 400. Okrem toho systém Advanced Auto Focus pracuje s vynikajúcou presnosťou od jasu -3 EV.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Zrkadlovka
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Statívový závit

Snímač

Maximálne ISO 102 400

Objektív

Bajonet Nikon F

Displej

Uhlopriečka displeja 3,2 " (8,13 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Nikon EN-EL15A
Typ napájania Akumulátor
Kód:  OI209d1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19