Obnoviť stránku

Nikon D3200 + Objektívy 18-55 AF-S DX + 55-200 AF-S DX

4,8 48 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nikon D3200 + Objektívy 18-55 AF-S DX + 55-200 AF-S DX

Digitálna zrkadlovka NIKON D3200 sa predstavuje ako výkonný, a napriek tomu neuveriteľne ľahko použiteľný prístroj. Zrkadlovka je vybavená snímačom CMOS s 24,2 miliónmi pixelov a špičkovým procesorom Nikon EXPEED 3 pre vždy kvalitné snímky a videosekvencie vo formáte Full HD. Svoje zacielenie na začiatočníkov a menej pokročilých fotografov reprezentuje predovšetkým špeciálnym sprievodcom, ktorý uľahčuje začiatky a ukazuje, ako dosiahnuť pomocou jednoduchých krokov tie najlepšie výsledky. Vďaka tomu ide o ideálneho spoločníka pri všetkých dôležitých životných udalostiach, ktoré sa vám podarí zachytiť plasticky a v najlepšej možnej kvalite.
Okrem samotného fotoaparátu v balení nájdete aj dvojicu objektívov NIKKOR AF-S DX 18-55 a 55-200, ktoré sa skvele hodia na všestranné použitie. Dôležité je tiež spomenúť kvalitný 3" LCD displej pre živý náhľad, nastavenie a následné retušovanie snímok. NIKON D3200 umožní zaznamenávať vaše fotografie do profesionálneho formátu RAW alebo do voliteľnej kvality kompresie JPEG. Samozrejmosťou je kvalitný hľadáčik, elektronicky riadená závierka, pokročilé zameriavanie a široká škála možností voľby citlivosti ISO.
Poteší aj prítomnosť množstva snímacích, fotografických aj expozičných režimov. Oceníte predovšetkým funkcie ako Active D-Lighting, inteligentné automatické zaostrovanie alebo funkciu pre kinematografický zážitok D-Movie. Obľúbite si tiež menu pre retušovanie snímok, pomocou ktorého je možné vylepšiť všetky snímky. Medzi dostupnými úpravami nájdete napríklad zmenu veľkosti snímok, rýchle vylepšenia alebo vyrovnania. Z možných aplikovateľných efektov možno spomenúť efekt selektívnej farby, farebnej skice alebo miniatúry. Aj pre videosekvencie je k dispozícii množstvo prídavných možností a vylepšení, ktoré posunú vaše video na úplne novú úroveň.
Prítomný je vstavaný blesk a veľmi užitočné sánky na upevnenie príslušenstva. Pamäť pre vaše fotografie aj záznamy zaistí podpora pamäťových kariet. O napájanie sa stará Li-Ion akumulátor s dlhou životnosťou. V neposlednom rade oceníte vynikajúcu ergonómiu digitálnej zrkadlovky a kvalitne spracované telo.

Parametre a špecifikácie:

Upevnenie objektívu:
bajonet NIKON F (s AF kontaktmi)

Objektív:
V balení NIKKOR 18-55 AF-S DX + 55-200 AF-S DX

Zaostrovanie:
automatické s TTL fázovou detekciou a 11 zaostrovacími poľami s AF svetlom

Snímacie režimy:
Jednotlivé snímky, Sériové snímanie, Samospúšť, Diaľkové ovládanie s oneskorením, Diaľkové ovládanie s rýchlou reakciou, Tichá expozícia
Snímacia frekvencia: max. 4 obr./s
Samospúšť: 2, 5, 10, 20 s; 1-9 snímok

Blesk:
Auto, Portrét, Deti, Makro, Nočný portrét: Automatická aktivácia blesku s automatickým vyklopením do pracovnej polohy; režimy P, S, A, M
Manuálne sklopenie do pracovnej polohy pomocou tlačidla

Ďalšie vlastnosti:
Riadenie záblesku
Zábleskové režimy
Korekcia zábleskovej expozície
Indikácia pripravenosti k záblesku
Sánky na upevnenie príslušenstva
Systém kreatívneho osvetlenia NIKON
Synchronizačný konektor
Živý náhľad

Funkcie pre retušovanie:
D-lighting, Korekcia efektu červených očí, Orezanie, Monochromatické, Vyváženie farieb, Prelínanie snímok, Zmena veľkosti snímky, Spracovanie snímok NEF (RAW) (k dispozícii je funkcia D-lighting), Filtrové efekty (Skylight filter, otepľujúci filter, Filter zosilňujúci červenú/zelenú/modrú, Filter typu hviezda, Zmäkčujúci filter), Efekt miniatúry, Rýchle vylepšenie, Vyrovnanie, Korekcia skreslenia, Rybie oko, Korekcia perspektívy, Farebné obrysy, Farebná skica, Selektívna farba, Porovnanie vedľa seba, Úprava videosekvencií (výber počiatočného/koncového bodu/uloženie vybranej snímky)

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Zrkadlovka
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 12 800 ks

Video

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kapacita batérie 1 030 mAh

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Krytka tela
Kód:  OI211q5
Produktové číslo:  VBA330K006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08