Obnoviť stránku

Nikon COOLPIX P340 black urban kit

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon COOLPIX P340 black urban kit

Digitálny fotoaparát Nikon COOLPIX P340 je vyzbrojený inovatívnymi funkciami pre lepšie fotografovanie a jednoducho navrhnutým ovládaním, ktoré príde vhod aj pokročilým fotografom. Objektív NIKKOR zaujme dokonale ostrými fotografiami, vysokou svetelnosťou f/1,8 a veľkým rozpätím ohniskových vzdialeností - od širokouhlého objektívu 24 mm až po teleobjektív 120 mm. Prekreslené snímky podporuje CMOS senzor s 12 miliónmi pixelov. Vďaka Back Illuminated ponúkne vyššiu svetelnú účinnosť a spoločne s obvodom pre spracovanie obrazu EXPEED C2 potom brilantné snímky za každého osvetlenia.
Pokročilá optická stabilizácia redukuje vibrácie a chvenie v reálnom čase a umožňuje používať dlhšie časy uzávierky ako pri fotení bez redukcie vibrácií. Problémom pre vás nebude ani vytvorenie 10 snímok s frekvenciou 10 obr./s alebo až 30 snímok frekvenciou 1 obr./s. Pri fotografovaní určite oceníte rýchle a presné automatické zaostrovanie. Funkcia zaostrovania so sledovaním objektu potom zachytí ostré snímky aj v prípade, keď deti, kamaráti alebo domáci maznáčikovia neposedne pobehujú pred vami. Všetky nastavenia si pri fotografovaní navyše ľahko skontrolujete priamo na antireflexnom displeji.


Kreatívne tvorenie snímok podporuje volič expozičných režimov s manuálnymi expozičnými režimami P/S/A/M. Vďaka funkčnému kryciemu prstencu objektívu a dvom príkazovým voličom budete mať svoje vlastné nastavenia vždy na dosah. Napríklad citlivosť ISO môžete nastaviť krycím prstencom objektívu, nastavenie clony upraviť príkazovým voličom a čas uzávierky nastaviť multifunkčným voličom. Kľúčovou vlastnosťou je aj WiFi rozhranie pre okamžité zdieľanie snímok. Set Urban kit obsahuje fotoaparát P340, tašku, náhradnú batériu a statív.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 6 400 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 120 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/1,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,6
Optický zoom 5 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 220 snímok
Kapacita batérie 1 050 mAh

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video HDMI
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format)

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Puzdro, Extra batérie, Statív
Kód:  OI258j2x
Produktové číslo:  VNA490K001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17