Obnoviť stránku

Nikon COOLPIX L330 black

4,7 163 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon COOLPIX L330 black

Nikon COOLPIX L330

Jednoduché ovládanie

Ak požadujete, aby fotoaparát vykazoval výnimočné výsledky a zároveň bol ľahko obsluhovateľný, potom je Nikon Coolpix L330 skutočne výborná voľba. Ľahké ovládanie garantujú intuitívne rozmiestnené tlačidlá, na okamžité zachytenie videosekvencií zariadenie disponuje samostatným spínačom a pre čo najväčšie pohodlie je v prístroji integrovaná funkcia Jednoduchý auto režim, ktorý sám optimalizuje nastavenie prístroja v závislosti od vonkajších svetelných podmienok.


Záznam brilantných videosekvencií HD 720p

Ak vám nestačia statické zábery, snímajte záznam videosekvencií v HD kvalite. Samozrejmosťou je možnosť použitia optického zoomu a automatického zaostrovania počas videosnímania. Kvalitu snímok či videosekvencií kontrolujte na LCD monitore s veľkým rozlíšením na uhlopriečke 7,5 cm. Displej je pokrytý antireflexnou vrstvou, vďaka ktorej je možné monitor používať aj pri jasnom slnečnom svetle.

Nikon COOLPIX L330

Obrazový snímač CCD s 20 miliónmi pixelov

Brilantné, jasné a ostré zábery zachytíte vďaka CCD obrazovému snímaču s 20 miliónmi pixelov. Ten je doplnený výkonným objektívom NIKKOR s 26-násobným optickým zoomom - táto kombinácia zaručuje naozaj vysokú úroveň detailov a možnosť fotiť neskutočne širokú škálu scén, či už krajiny, portrétov alebo detailov zo vzdialenosti približne 1 cm. Rýchlosť spracovania obrazu garantuje systém EXPEED C2.


Nikon COOLPIX L330

Optická redukcia vibrácií

Pre ešte väčšie pohodlie pri zhotovovaní fotografií je prístroj vybavený 18 motívovými programami (napr. Krajina, Portrét, Makro a ďalšie), ktoré automaticky optimalizujú nastavenie fotoaparátu podľa konkrétnych podmienok. Stabilný a ostrý obraz získate vďaka technológii optickej redukcie vibrácií, ktorá potláča chvenie fotoaparátu a vy tak môžete bez strachu zachytávať snímky z ruky aj pri nižších rýchlostiach uzávierky.

Doplňujúce informácie:

Dodávané príslušenstvo:
Pútko, alkalické tužkové batérie LR6/L40 (veľkosť AA) (4 ks), krytka objektívu LC-CP25 (s lankom), kábel USB UC-E16, disk CD-ROM so softvérom ViewNX 2

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 1 600 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 22,5 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 585 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,1
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,9
Optický zoom 26 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 43 MB (0,04 GB)

Batéria

Výdrž batérie 580 snímok

Vstupy a výstupy

Audio/Video A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format)

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, AV kábel, Manuál
Kód:  OI259ka1
Produktové číslo:  VNA690E1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11