Obnoviť stránku

Nikon COOLPIX L29 black

3,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon COOLPIX L29 black

Nikon Coolpix L29 je kompaktný fotoaparát, ktorý vám padne presne do ruky a používať ho je naozaj hračka - to je zárukou toho, že vás fotenie bude naozaj baviťObrazový snímač so 16 miliónmi pixelov zvládne všetky nároky, ktoré od kompaktného fotoaparátu požadujete. Obraz je jasný a ostrý a vôbec nezáleží na tom, či ste blízko alebo ďaleko. Vďaka objektívu NIKKOR s 5-násobným optickým zoomom môžete fotiť rozsiahle krajiny, portréty alebo detaily, a to všetko v kvalite, akú si zaslúžia.
Prístroj navyše nie je vôbec ťažké ovládať - intuitívne rozmiestnené tlačidlá a pokročilé automatické technológie vám garantujú čistý pôžitok z vytvárania snímok. Funkcia "Jednoduchý auto režim" umožní naplno sa venovať scéne pred vami - fotoaparát totiž sám optimalizuje nastavenie snímky podľa svetelných podmienok. Inteligentné motívové programy (napr. Krajina, Portrét, Makro a ďalšie) potom dovedú k dokonalosti vytváranie snímok vo väčšine situácií, v ktorých potrebujete rýchlo reagovať alebo sa sústrediť na správnu kompozíciu.

Vďaka samostatnému tlačidlu pre záznam videosekvencií budete ľahko a rýchlo snímať videá v HD kvalite. Výsledok si pozriete na veľkom LCD displeji s uhlopriečkou 6,7 cm, ktorý je pre vaše väčšie pohodlie pokrytý antireflexnou vrstvou. Aj pri jasnom slnečnom svetle tak môžete kontrolovať vaše umelecké diela. Päťstupňová regulácia jasu displeja umožňuje doladiť výkon monitora tak, aby všetko vyhovovalo vašim potrebám.
Technológia elektronickej redukcie vibrácií vám pomôže zaznamenať fotografie z ruky aj pri slabšom osvetlení scény - všetko tak bude jasné a ostré. Vďaka technológii redukcie pohybovej neostrosti sú korigované pohyby fotoaparátu a objektu, čo garantuje ostré snímky aj pri fotení rýchlo sa pohybujúcich objektov. Pri fotografovaní portrétov sa určite bude hodiť automatická detekcia tvárí. Vďaka L29 už nikdy nezmeškáte to, čo stojí za to uchovať.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 1 600 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 26 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 130 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,2
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/6,5
Optický zoom 5 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 2,7 " (6,86 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 20 MB (0,02 GB)

Batéria

Výdrž batérie 380 snímok

Vstupy a výstupy

Audio/Video A/V (TV výstup)
Kód:  OI259pa2
Produktové číslo:  VNA681E1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16