Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nikon COOLPIX B700 červený

4,8 4 hodnotení
414,98 €

Nikon COOLPIX B700 červený

Ultrazoom COOLPIX B700 od Nikonu je zástupcom novej série B, ktorá nadväzuje na obľúbených predchodcov L a P. Prináša 60× optický zoom a je vybavený 1/2,3" CMOS BSI snímačom. Vhodný je pre nadšencov, ktorí chcú zachytávať blízke aj vzdialené objekty a akcie v perfektnej kvalite. Má výklopný displej, ergonomický dizajn a ľahko sa drží. Pohodlne sadne do ruky a je navrhnutý v klasickom štýle. Ponúka vysoký výkon vo vreckových rozmeroch.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný ultrazoom so 60× zoomom
  • Výkonná redukcia vibrácií zabezpečuje perfektne ostré snímky
  • Elektronický hľadáčik so 100 % pokrytím obrazového poľa
  • Vyklápací monitor s uhlopriečkou 3"
  • Funkcia SnapBridge na trvalé spojenie s inteligentným telefónom alebo tabletom
  • Intuitívne rozhranie zazabezpečuje ľahkú orientáciu
  • Záznam videa v 4K/Ultra HD rozlíšení
  • Kompletné menu v češtine

Vychutnajte si 60-násobný zoom

Základom je obrazový snímač CMOS s celkovým rozlíšením 20,3 megapixelov a pôsobivý objektív NIKKOR so 60-násobným zoomom, ktorý možno pomocou funkcie Dynamic Fine Zoom rozšíriť až na 120-násobný. Zachytíte zvieratá v prírode z bezpečnej vzdialenosti, hviezdy na nočnej oblohe, alebo každú akciu počas športovej udalosti. Obrazové uhly objektívu siahajú od širokouhlého objektívu 24 mm až po superteleobjektív 1 440 mm. Vy tak dokážete odfotiť aj makrosnímky zo vzdialenosti už 1 cm od objektívu. Všetko vo vynikajúcej kvalite, na čom sa podielajú optické sklá Super ED s vysoko účinnou korekciou sekundárneho spektra, a tým aj vynikajúcou korekciou farebnej chyby.

Integrovaný optický hľadáčik

Elektronický hľadáčik LCD vo veľkosti 5 mm (0,2˝) má vysoké rozlíšenie 921 000 pixelov a poskytuje pokrytie 100 % obrazového poľa. Máte tak vždy presný prehľad o tom, čo je práve v zábere. V okamihu priblíženia oka k hľadáčiku snímač pohľadu automaticky prepína z monitora na hľadáčik, preto môžete ľahko pracovať s oboma. Fotografovanie s využitím hľadáčika je užitočné v podmienkach s nedostatkom priestoru a taktiež zaručuje stabilné držanie fotoaparátu s minimálnym chvením.

Foťte pohodlne s vyklápacím monitorom

Vyklápací 3" monitor s 921 000 pixelmi umožňuje jednoduché fotenie a tvorbu tvorivých kompozícií. Vždy poskytne presný obraz toho, čo nakoniec na snímke bude. Vyklápacia konštrukcia umožňuje robenie snímok a videosekvencií z netradičných uhlov veľmi pohodlne. Má ostrý obraz, kvalitné farby a vynikajúcu viditeľnosť aj pri pozorovaní v šikmom smere. Antireflexná a akrylová vrstva proti odtlačkom prstov zisťuje vždy čistý obraz a vďaka 5-stupňovej regulácii jasu poskytne perfektnú viditeľnosť aj počas slnečných dní.

Ovládajte fotoaparát svojim mobilom

Pomocou WiFi pripojenia a funkcie SnapBridge sa dá fotoaparát diaľkovo ovládať smartfónom alebo tabletom. Synchronizujte snímky so svojím mobilom a potom ich ľahko zdieľajte s priateľmi a rodinou. Rovnako možno prostredníctvom telefónu ovládať niektoré funkcie fotoaparátu, alebo udržiavať hodiny či samotný prístroj stále aktualizovaný.

Jednoduchá tlač fotiek

Fotoaparát podporuje štandard PictBridge, ktorý umožňuje tlačiť zhotovené fotografie na tlačiarňach bez nutnosti použitia počítača. Vďaka PictBridge nezáleží na značke vašej tlačiarne, stačí, aby túto technológiu podporovala a môžete začať bezproblémovo tlačiť. Pripojte fotoaparát k tlačiarni bezdrôtovo pomocou WiFi alebo cez USB kábel. Bez toho, aby ste museli zapínať počítač, si vytlačíte úžasné fotografie v priebehu okamihu a v plnej kvalite.

Súčasť balenia:
Putko
Krytka objektívu LC-CP29 (s lankom)
Dobíjacia Li-Ion batéria EN-EL23
Sieťový zdroj/nabíjačka EH-73P
Kábel USB UC-E21

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,5 cm
Výška 8,5 cm
Hĺbka 10,7 cm
Hmotnosť 0,57 kg

Typ a funkcie

Typ Ultrazoom
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Statívový závit, Odolné vyhotovenie

Snímač

Veľkosť snímača 1/2,3" (11 mm)

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 1 440 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/3,3
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/6,5
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 1 cm
Optický zoom 60 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 256 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Nikon EN-EL23
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 420 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
Audio/Video Micro HDMI
Kód:  OI260a22
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  VNA931E1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17