Obnoviť stránku

Nikon COOLPIX AW120 black

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon COOLPIX AW120 black

Nikon Coolpix AW120 má lepšie predpoklady pre zhotovovanie čistých snímok v outdoorovom prostredí. Po svojom úspešnom predchodcovi pokračuje v duchu precízna konštrukcia, vďaka ktorej je možné fotografovať aj v naozaj náročných podmienkach! Fotoaparát je vodotesný do hĺbky až 18 metrov, odolá pádu z výšky do 2 metrov a navyše umožňuje aj fotografovanie v mrazu do - 10 ° C . So zvýšenou odolnosťou súvisí tiež tzv akčné ovládanie umožňujúce fotoaparát ovládať napr aj v rukaviciach a špeciálny režim pod vodou s upraveným vyvážením bielej farby.
Novinkou je ešte viac širokouhlý objektív NIKKOR, takže do záberu sa vám zmestí väčší scenérie. Veľkým bonusom je razantne navýšená svetelnosť , Čím si možno dovoliť kratšie expozičné časy pre elimináciu rozmazania a minimalizuje sa šum v snímke. Okrem toho ale poteší aj vysokým rozlíšením 16 megapixelov na väčšom snímači umožňujúce veľkoformátovú tlač a chytré priblíženie 10x, kedy sa nestratí žiadne detaily. Pre perfektné fotografie ponúka technológiu pre zníženie rizika rozmazania snímok. Hybridný redukcia vibrácií kompenzuje opticky vibrácie v 5 osiach a využíva aj elektronickej stabilizácie , Pre čo najlepšie výsledky. Pomocou sériového snímania zachytíte akcie až na 6 snímkach pri frekvencii až 8 obr/s
Snímky si potom môžete na 3 "monitora typu OLED . Technológia OLED má vysoký jas a pôsobivou reprodukciou farieb, vďaka čomu garantuje vysoko kontrastný obraz s vynikajúcou viditeľnosťou aj pod vodou a na priamom slnečnom svetle. Vďaka vstavanému systému GPS, GLONASS a mape sveta môžete svoje snímky opatriť geografickými značkami, ľahko sa zorientovať na neznámych miestach a zaznamenávať svoju trasu. U snímok si môžete zobraziť informácie o výške, hĺbke, atmosférickom tlaku alebo vodným tlaku . Vstavané pripojenie WiFi umožňuje zdieľať vaše zážitky rýchlo a bez nutnosti kábla.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Vlastnosti Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť

Snímač

Maximálne ISO 3 200 ks

Video

Objektív

Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/4,9
Optický zoom 5 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 350 snímok

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI
Kód:  OI249f
Produktové číslo:  VNA590E1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11