Obnoviť stránku

Nikon COOLPIX A300

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon COOLPIX A300

Štíhly a štýlový kompaktný fotoaparát Nikon COOLPIX A300 je dokonalým spoločníkom na zachytávanie každodenných rodinných udalostí . Pôjde do každej kapsy a je vždy pripravený zachytiť úžasné momenty. Vďaka zabudovanému modulu WiFi môžete ovládať fotoaparát pomocou inteligentných zariadení alebo jednoducho zdieľať obrázky, ktoré ste odniesli. Fotoaparát má menu v češtine.

Kľúčové vlastnosti

  • Skryjete ho v každom vrecku
  • Výkonné zníženie vibrácií zaručuje dokonalé zábery
  • Vysokokvalitný objektív NIKKOR s 8x priblížením
  • 2,7 "TFT LCD
  • SnapBridge pre trvalé pripojenie k smartphoneu alebo tabletu
  • Intuitívne rozhranie pre jednoduchú orientáciu
  • Nahrávanie videa v rozlíšení HD

Pokročilý obrazový snímač

Základom je 20,48 megapixelov CCD snímač obrazu a 8x optickým zoomom NIKKOR objektív , ktorý zachytáva úchvatné fotografie vašej rodiny a priateľov za všetkých okolností.Prístroj používa optickú stabilizáciu obrazu , ktorá je doplnená o elektronickú stabilizáciu v režime videa. Toto silné zníženie vibrácií potlačuje otras fotoaparátu, takže ostré zábery sú zaručené aj s najvyššou ohniskovou vzdialenosťou objektívu.

Ovládajte fotoaparát s mobilným telefónom

Fotoaparát je možné pripojiť k pripojeniu WiFiDiaľkovo ovládajte svoj smartphone alebo tablet . Synchronizujte obrázky s mobilom a potom ich jednoducho zdieľajte s priateľmi a rodinou. Môžete tiež použiť telefón na ovládanie niektorých funkcií fotoaparátu alebo na udržiavanie aktuálnych hodín alebo prístroja.

Špeciálne a rýchle efekty

Pozorujte objekty a témy jasne na 2,7-palcovej obrazovke. Jednoducho použiteľné rozhranie umožňuje ľahko skladať fotografie a filmy a vďaka antireflexnej vrstve a päťuholníkovým kontrolám jasu bude obraz vždy dokonalý aj počas jasného slnečného dňa. Snímky môžete jednoducho upraviť pomocou funkcie Špeciálne efekty. Napríklad zrkadlový efekt zobrazuje zrkadlový obraz na jednom snímku , Selective Color pridáva jednu živú farbu do iného monochromatického obrazu a efekt Nostalgic Sepia vytvára krásny retro snímku. Rýchle efekty vytvárajú tvorivý vzhľad vašich obrázkov. Vychutnajte si efekty ako farba, rybie oko alebo hviezdice, aby ste pridali efekt hviezdy k zdrojom svetla na obrázkoch.

Jednoducho tlačte fotografie

Fotoaparát podporuje štandard PictBridgeTlačte fotografie nasnímané na tlačiarňach bez použitia počítača . Vďaka technológii PictBridge nezáleží na štítku vašej tlačiarne na tlač fotografií. Potrebujete podporiť túto technológiu a môžete začať tlač bez problémov. Pripojte fotoaparát k tlačiarni bezdrôtovo pomocou kábla WiFi alebo pomocou kábla USB a bez toho, aby ste museli zapínať počítač, môžete tlačiť úžasné fotografie v minútach av plnej kvalite.

Štýlové vybavenie pre každý životný štýl

Fotoaparát je vybavený vnútornou pamäťou 19 MB a podporuje aj pamäťové karty SD , SDHC a SDXC.Model COOLPIX A300 je tenký len 20,1 mm a obsahuje len 119 g batérie a pamäťovej karty. Ľahko vkĺznite do vrecka alebo kabelky, aby vás sprevádzali na každom mieste. Vyzerá to dobre a hodí sa pre každý životný štýl.

Kód:  OI264tnp
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07