Obnoviť stránku

Nikon COOLPIX A10

4,1 37 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nikon COOLPIX A10


Jednoduché použitie a 16,1 miliónov efektívnych pixelov

Jednoduchá kombinácia 16,1 milióna pixelov a výkonný obrazový snímač s rozlíšením 16,1 megapixelov zaisťujú, že ste sa dostali do zábavy s vysokým rozlíšením.

Nikon COOLPIX A10 stříbrný

Nikon COOLPIX A10 stříbrný

Pohodlné uchopenie a prehľadné rozloženie tlačidiel

Komfortné uchopenie zvyšuje stabilitu fotoaparátu pre jasnejšie zábery, zatiaľ čo jasné a vysoko funkčné rozloženie tlačidiel výrazne zjednodušuje ovládanie fotoaparátu .Veľký, jasný LCD monitor uľahčuje skladanie pri fotografovaní a videosekvenciách a počas prehrávania poskytuje jasný obraz.


Objektív NIKKOR s 5x optickou transfokáciou

Široká škála ohniskových vzdialeností objektívu NIKKOR s 5x optickou transfokáciou (ekvivalentná ohniskovej vzdialenosti 26 až 130 mm pre film a formát FX) poskytuje širokú všestrannosť pri fotografovaní skupín s priateľmi prostredníctvom širokouhlého objektívu, ako aj pri obrázky vzdialených objektov bez obáv o rozmazané obrazy.


Nahrávanie videozáznamov

Samostatné tlačidlo na nahrávanie videozáznamov umožňuje jednoduché prepínanie medzi snímaním statických záberov a videozáznamov, aby ste mohli zachytiť zábavné chvíle s rodinou a priateľmi na hladkých filmoch s vysokým rozlíšením.

Nikon COOLPIX A10 stříbrný

Nikon COOLPIX A10 stříbrný

Zníženie rozmazania pohybu

Zmenšené rozmazanie pohybu koriguje účinky chvenia fotoaparátu a pohybu objektu a zaistí ostré obrazy vždy - dokonca aj pre rýchlo sa pohybujúce deti alebo domáce zvieratá.


Automatický výber scény

Automatický výber scény zabezpečuje maximálne snímanie tým, že automaticky vyberie najvhodnejší režim scény - napríklad Landscape, Night Portrait alebo Macro. Fotoaparát je vybavený celkom 15 režimami scény , ktoré sú vhodné pre rôzne podmienky snímania.


Kľúčové vlastnosti

  • Prichádza do každej kapsy
  • Elektronické zníženie vibrácií
  • Vysokokvalitný objektív NIKKOR s 5x priblížením
  • TFT LCD s 2,7 "
  • Pohodlné ovládanie a kompletné české rozhranie
  • Nahrávanie hladkých HD filmov
Nikon COOLPIX A10 stříbrný
Kód:  OI264snp
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16