Obnoviť stránku

Nikon 1 J4 čierny + Objektív 10-30mm + CB-N2210SA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikon 1 J4 čierny + Objektív 10-30mm + CB-N2210SA

Kompaktný a ľahko ovládateľný digitálny fotoaparát Nikon 1 J4 s podporou výmenných objektívov a vstavaným bleskom. Zachytíte s ním najkrajšie okamihy na ostrých a realistických snímkach . Rýchlosť aj možnosť veľmi ľahkého zdieľania snímok na sociálnych sieťach patrí medzi jeho prednosti, ktoré ocenia začiatočníci aj pokročilejší užívatelia. Ovládanie je intuitívne, a teda veľmi ľahko zvládnuteľné. Telo je dodávané s objektívom 10-30 mm a padnúcim puzdrom , S ktorým bezchybne zachytíte každý okamih vďaka motorickému nastavenie zoomu pre rýchle a plynulé zoomovanie a možnosti zhotovovanie širokouhlých záberov.
Nikon 1 J4 je vybavený citlivým obrazovým snímačom CMOS formátu CX, ktorý dosahuje vynikajúcich detailov pri akomkoľvek, aj slabom osvetlení . Obsahuje 18,4 milióna pixelov a rozsah citlivosti činí ISO 160 - 12 800 pre perfektné snímky aj videosekvencie. Videá zaznamená v rozlíšení až Full HD, teda 1920 x 1080 bodov, vrátane stereo zvuku pri frekvencii až 60 obrázkov za sekundu (59,94 rámčeku). Vaše snímky aj videá teda budú ostré a plné detailov.
Dotykový 3 " displej je kryt ochranným tvrdeným sklom . Stačí poklepať na displej pre zaostrenie, upravenie jasu a ďalších potrebných nastavení. Má široké pozorovacie uhly a vďaka konektoru HDMI ho ľahko prepojíte s vašou televíziou, ak si chcete prehliadnu fotky a videá na veľkej obrazovke. K prepojeniu s počítačom slúži konektor rozhrania USB.
Hybridné automatické zaostrenie systému Nikon 1 využíva 171 zaostrovacích polí a 105 s podporou fázovej detekcie k rýchlemu zachytenie všetkých pohybujúcich sa objektov. Pri fotení v sérii dosahuje rýchlosti až 60 obrázkov za sekundu s jednorazovým zaostrením alebo 20 snímok s automatickým ostrením . Fotoaparát zaznamenáva zábery v klasickom formáte JPEG a ukladá aj do RAW formátu na pamäťové karty typu microSDHC a microSDXC.
Zdieľajte svoje fotky a videá s vašim chytrým mobilným zariadením vďaka integrovaného pripojenia WiFi. Nič vám tak nebráni sa pochváliť svojimi výsledkami medzi kamarátmi na sociálnych sieťach. O napájanie prístroja sa stará spoľahlivá Li-Ion batéria EN-EL20 s dlhou výdržou. Súčasťou dodávky je české menu.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 12 800 ks

Video

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Dotykový

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video HDMI
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Puzdro
Kód:  OI289c1a
Produktové číslo:  VVA211KZ02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09