Obnoviť stránku

Nikkei NR400BK čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikkei NR400BK čierny

Patríte medzi vyznávačov retro štýlu? Kúpte si rádiobudík Nikkei. Je to skvelý prístroj, ktorý má rad moderných funkcií a úžasný retro dizajn. Vďaka klasickému FM tuneru a anténe naladíte všetky dostupné rozhlasové stanice. Nájdete tu aj univerzálny AUX vstup, vďaka ktorému môžete počúvať hudbu aj z iných audio zariadení. Reproduktory sú vstavané a poskytnú slušnú zvukovú kvalitu. Navyše si môžete vybrať, ako sa ráno necháte prebudiť. Či rádiom - svojou obľúbenou stanicou, alebo máte tvrdý spánok a oceníte hlasný bzučiak. Vďaka elegantnej nostalgickej povrchovej úprave sa stane vašou ozdobou. 

Kľúčové vlastnosti

  • FM tuner s anténou
  • AUX vstup
  • Funkcia sleep
  • Rádiobudík
  • Duálny alarm

Hudba na dobrú noc i dobré ráno

Počúvate radi hudbu tesne pred spaním? Poteší vás funkcia sleep, vďaka ktorej sa rádio automaticky vypne za tak dlho, ako si nastavíte. A ráno sa opäť šikovným rádiobudíkom môžete nechať príjemne prebudiť. 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 3 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 179 mm
Výška 84 mm
Hĺbka 116 mm
Hmotnosť 0,49 kg

Funkcie

Funkcie Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  NIK016t1
Produktové číslo:  NR400BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19