Obnoviť stránku

Nikkei NPRC90AT

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikkei NPRC90AT

Výrazný rytmus zaistí prehrávač s výrazným dizajnom. Nie je to len módny výstrelok. Agresívny vzhľad skrýva celkovo 10 wattov rozložených do 3-pásmového reproduktorového systému s optimalizovanou basovou reprodukciou bassreflex. Milovníci hutnejších tónov ocenia posilnenie basov Bass Boost. Jediným stlačením tlačidla dostanete basy skladby do popredia. Hlbšie basy zvýraznia beaty a basové linky.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávač pre domáce i vonkajšie počúvanie (možnosť batérií)
  • 10 wattov celkového výkonu cez 3-pásmový systém
  • S funkciou Bass Boost počujete hlboké basy
  • Mechanika pre CD (MP3)
  • Tuner pre pásma FM a AM
  • Prehráva hudbu z USB flashdiskov a pevných diskov
  • Ľahko ovládateľný + displej

Hudba ihneď, doma aj vonku

Prehrávač je možné napájať zo zásuvky i z batérií, takže vezmete za rukoväť a vyrazíte s ním kamkoľvek, kde chcete práve počúvať. Počúvajte nielen v interiéri, ale aj v parku alebo na záhrade. Pre každodenné počúvanie aj oslavy a večierky uvítate jednoduché ovládanie. Jasne značenými tlačidlami vyberiete zdroj signálu, nastavíte hlasitosť a je hotovo. Hudbu môžete prehrávať aj len sami pre seba. Má totiž aj konektor pre slúchadlá.

Obľúbené zdroje hudby

Zariadenie ponúka početné možnosti prehrávania, aby bolo rádio veľmi univerzálna. Prehráva CD vrátane MP3 a môžete pripojiť aj USB pamäťové zariadenia s vašou súkromnou hudobnou zbierkou. Okrem počúvania vlastnej hudby naladíte aj FM rádiá. Prechádzanie medzi vami vybranými stanicami je mimoriadne jednoduché.

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 10 W
Počet predvolieb 30 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka 397 mm
Výška 157 mm
Hĺbka 245 mm
Hmotnosť 2,7 kg
Kód:  NIK030l
Produktové číslo:  NPRC90AT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03