Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Niceboy X-fit Active

3,9 49 hodnotení

Niceboy X-fit Active

Kľúčové vlastnosti fitness náramku Niceboy X-fit Active

  • Inteligentný náramok Niceboy X-fit ACTIVE
  • Priame merania srdcového tepu
  • Plne vodotesný (IP67)
  • Analýza hodnôt kondície v slovenskej aplikácii (krvný tlak, srdcový tep a ďalšie)
  • Monitoring dennej aktivity (kalórie, kroky a ďalšie)
  • Monitoring spánku
  • Prehľad aktuálneho počasia
  • Výdrž až 7 dní
  • Veľký farebný TFT displej 0,96"
  • Výzva k aktivite pri dlhšej nečinnosti
  • Upozornenie na telefónne hovory, SMS a správy z ďalších aplikácií
  • Vyhľadanie telefónu, ovládanie hudby a fotoaparátu

Inteligentný náramok pre váš zdravý životný štýl

Ak chcete mať skvelý prehľad o svojej dennej aktivite, tak sa určite nezaobídete bez inteligentného náramku. Niceboy X-fit ACTIVE sa stane skvelým pomocníkom, a to hlavne vďaka množstvu inteligentných funkcií a senzorov, peknému dizajnu a slušnej odolnosti podľa špecifikácie IP67. Náramok bez problémov vydrží fungovať až 7 dní, čo je v dnešnej dobe celkom dobrá výdrž. Iste oceníte aj to, že náramok Niceboy X-fit ACTIVE hravo spárujete so svojím smartfónom a v prehľadnej aplikácii si budete môcť zobraziť všetky namerané hodnoty.

Meranie tepu a krvného tlaku

Inteligentný náramok Niceboy X-fit ACTIVE disponuje inovatívnym sledovaním krvného tlaku a tepu. Vďaka tomu získate detailné informácie o vašich životných funkciách a momentálnej záťaži. Pri efektívnom tréningu je totiž vhodné poznať správnu tepovú frekvenciu. Smart náramok vás bude monitorovať celý deň a v kombinácii s krokomerom, prejdenou vzdialenosťou a počtom spálených kalórií vám podá detailný prehľad vašej aktivity.

Podrobné informácie o vašej aktivite

V náramku si možno zvoliť hneď z niekoľkých športových režimov, ktoré vám pomôžu ešte spresniť meranie v závislosti od vykonávanej činnosti. Vďaka tomu náramok Niceboy X-fit ACTIVE nameria čo najpresnejšie výsledky a vy budete mať úplne dokonalý prehľad o vašom tréningu. Inteligentný náramok vám na svojom prehľadnom 0,96" TFT displeji dokáže zobraziť upozornenie z mobilného telefónu a všetky namerané hodnoty. Sympatickou funkciou je aj budík (s vibráciami) a informácie o aktuálnom počasí.

Batéria s dostatočnou výdržou

Batéria smart náramku Niceboy X-fit ACTIVE využíva na spárovanie technológiu Bluetooth 5.0, vďaka čomu sa podstatne znižuje náročnosť na spotrebu energie. Náramok vydrží až 7 dní bežného používania na jedno nabitie. Na nabitie náramku vám pomôže všadeprítomné USB rozhranie, vďaka ktorému dobijete náramok z adaptéra alebo napríklad z PC.

Aplikácia v slovenčine

Veľkým plusom inteligentného náramku Niceboy X-fit ACTIVE je aplikácia plne lokalizovaná do slovenského jazyka. V aplikácii nájdete všetky doteraz namerané údaje prehľadne poskladané do grafov, ktoré zlepšujú orientáciu v nameraných hodnotách. V záložkách potom nájdete spálené kalórie, prejdené kroky a vzdialenosť, srdcovú aktivitu alebo dĺžku spánku. Inteligentný náramok vám tiež ukáže presné dáta vašej trasy, ktorú pomocou Google Maps zobrazíte v aplikácii.

Obsah balenia

  • Fitness náramok Niceboy X-fit ACTIVE
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 0,96 "
Typ displeja OLED
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 25 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Chôdza, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Stopky

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Angličtina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 288 h (12 d)
Bežná výdrž batérie 168 h (7 d)
Kód:  SPTncb05
Produktové číslo:  xfit-active
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07