Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NHL 22 – Xbox One

4,3 7 hodnotení

NHL 22 – Xbox One

Hra na konzolu NHL 22

Športová hra NHL 22 s novinkou Frostbite engine

Do EA Sports NHL 22 prichádza vôbec prvýkrát legendárny engine Frostbite. Športová hra na Xbox One NHL 22 ponúka obrovské vizuálne vylepšenia ako v prípade súčasnej, tak i nové generácie konzolových hier, a predstavuje tak jeden z najväčších krokov vpred v oblasti grafiky celej série. Či už ide o prepracované podobizne hráčov, animácie tkanín, ktoré vdýchnu postavám život, alebo dynamické nasvietenie vytvárajúce skutočne pôsobivé herné prostredie, vylepšenia uvidíte úplne všade.

Hra na konzolu NHL 22

Hra na Xbox One NHL 22 prináša vylepšenú fyziku hokejku

Xbox One hra NHL 22 s novými realistickými interakciami hokejky zvyšuje fyzikálnu úroveň hry a prináša uveriteľnejšie súboje o puk, ktoré sú férové a založené na zručnosti. Lepší systém kontaktu hokejky s telom protihráča má za výsledok presnejšie posudzovanie nedovolených zákrokov, napríklad pri vypichovaní puku. Vyskúšate si tiež realistickejší pohyb pozdĺž hradenia bez toho, aby hokejka prechádzala textúrami.

Hra na konzolu NHL 22

Vychutnajte si nové animácie a X-Factor známych hráčov

Hokejový simulátor NHL 22 vám umožní zažiť účinok super hviezdnych X-faktorov, čo je prelomový herný systém, vďaka ktorému naplno využijete výnimočných schopností hviezdnych hráčov. Ich prítomnosť na ľade má teraz ešte väčší vplyv ako kedykoľvek predtým. Schopnosti Superstar X-Factor, ktoré sú vyhradené iba pre hráčsku elitu ligy, oddeľujú tých najlepších od ostatných a superhviezdy vďaka nim pôsobia rovnako verne ako ich živé náprotivky.

Hra na konzolu NHL 22

Využite schopnosti hokejistov naplno v hre NHL 22

Hráči majú priradenú jednu schopnosť pre pásmo, ktoré je pre ich hru dominantné, vďaka ktorej predbehnú svojich súperov. Zónové schopnosti sú vždy zapnuté a automaticky sa aktivujú za príslušných podmienok. Napríklad zónová schopnosť, ktorá vylepšuje dlhú prihrávku, sa aktivuje pri pokuse o prihrávku na väčšiu vzdialenosť (nemá však žiadny efekt na prihrávku krátku). Konkrétne zónové schopnosti sú dostupné len obmedzenému počtu hráčov a v niektorých prípadoch sú dokonca exkluzívne. To znamená, že určití hráči majú v hre unikátne schopnosti.


Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série NHL

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Dátum vydania

Rok vydání 2021
Mesiac vydania Október

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXO865
Produktové číslo:  5030931123726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19