Obnoviť stránku

NGS Wild Funky

1,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NGS Wild Funky

Užite si kvalitný zvuk kdekoľvek s prenosným bluetooth stereo reproduktorom NGS Wild Funky. Vďaka konštrukcii podobnej cestovnému kufru s vysúvacím držadlom a kolieskami ho môžete priniesť so sebou na párty alebo oslavu, kde s celkovým výkonom 40 W poskytne ozvučenie až do 10 metrov. Reproduktor je vybavený vstavanou batériou s výdržou až 4 hodiny. Nemusíte sa ani obávať, že by vám NGS Wild Funky urobil hanbu, industriálny dizajn v čiernom prevedení rozhodne neurazí.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný 40W reproduktor vhodný pre menšie párty
  • Okrem bezdrôtového bluetooth ponúka USB, SD slot a káblový audio vstup
  • Vysúvacie držadlo a kolieska pre ľahkú manipuláciu
  • Zabudovaný prehrávač, FM rádio a mikrofón
  • Batéria s výdržou až 4 hodiny

Univerzálny prenosný stereo reproduktor

Veľkou výhodou NGS Wild Funky je jeho univerzálnosť. S rozhraním bluetooth pripojíte tablet alebo smartphone a ďalšie možnosti vám poskytne port AUX In. Hudbu prehráte aj priamo z externých médií vďaka zabudovanému prehrávaču, slotu na SD karty a USB konektora. Ďalej sú tu aj nabíjacie USB, ak by ste sa obávali, že vaše mobilné zariadenie nevydrží dlho s vlastnou batériou. Ovládacie prvky sú ľahko prístupné na hornej strane vrátane prehľadného LED displeja.

Parametre a špecifikácia:
Výkon:
40 W
Rrozhranie:
bluetooth
AUX IN
USB
Slot pre karty SD
Rozmery:
248 × 412 × 190 mm
Hmotnosť:
5,055 kg

 
Kód:  NGS020i
Produktové číslo:  WILD FUNKY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18