Obnoviť stránku

NGS Wild Disco

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NGS Wild Disco

NGS Wild Disco, výkonný Bluetooth reproduktor

Užite si kvalitný zvuk kdekoľvek s prenosným Bluetooth reproduktorom NGS Wild Disco. Vďaka konštrukcii podobnej cestovnému kufru s vysúvacím držadlom a kolieskami ho môžete priniesť so sebou na párty alebo oslavu, kde poskytne ozvučenie s celkovým výkonom 80 W. 


Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco

Dizajn, ktorý zaujme

Reproduktor je vybavený vstavanou batériou s výdržou až 4 hodiny. Nemusíte sa ani obávať, že by vám reproduktor urobil hanbu, industriálny dizajn v čiernom vyhotovení rozhodne neurazí. Na poriadnu párty patrí aj svetelná show, a preto bol reproduktor vybavený viacfarebným LED podsvietením. Tá správna atmosféra tak bude rozhodne zaručená.


Široké možnosti pripojenia

Medzi veľké výhody NGS Wild Disco patrí univerzálnosť, dostatočný výkon a kompaktné rozmery. S rozhraním Bluetooth pripojíte tablet či smartfón a ďalšie možnosti vám poskytne port AUX In aj výstup na slúchadlá. Špecifickou vlastnosťou je tiež zabudovaný vstup pre mikrofón. Ovládacie prvky a konektory sú ľahko prístupné na hornej a zadnej strane.

Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco, konektivita

Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco

Karaoke nesmie chýbať

Všetky potrebné informácie o prehrávanej hudbe sú zobrazované na praktickom LED displeji. Každého používateľa určite poteší skutočnosť, že reproduktor NGS Wild Disco sa dodáva s dvoma mikrofónmi a diaľkovým ovládaním pre jednoduchú obsluhu.


Bluetooth reproduktor NGS Wild Disco

Kľúčové vlastnosti NGS Wild Disco

  • Prenosný 80 W reproduktor vhodný pre každú párty
  • Okrem bezdrôtového Bluetooth ponúka USB a káblový audio vstup
  • Súčasťou sú aj dva mikrofóny
  • Vysúvacia držadlo a kolieska pre ľahkú manipuláciu
  • Batéria s výdržou až 4 hodiny
  • Viacfarebné LED svetlá a displej
  • Diaľkové ovládanie
Kód:  NGS020k
Produktové číslo:  WILD DISCO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08