Obnoviť stránku

NGS Tube

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NGS Tube

Užite si kvalitný zvuk kdekoľvek s prenosnou bluetooth stereo vežou NGS Tube. Vďaka kompaktným rozmerom a rozumnej hmotnosti 2,5 kg ho môžete priniesť so sebou na párty alebo oslavu, kde s celkovým výkonom 40 W poskytne ozvučenie až na 10 metrov. Nemusíte sa ani obávať, že by vám NGS Tube urobil hanbu, čistý dizajn v čiernom spracovaní so striebornými prvkami prvky rozhodne neurazí.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný 40 W reproduktor vhodný pre menšie párty
  • Okrem bezdrôtového Bluetooth ponúka USB, SD slot a káblový audio vstup
  • Integrovaný stojan na tablet/smartphone a 2 × USB pre nabíjanie
  • Zabudovaný prehrávač a FM rádio
  • Kompaktné rozmery 15 × 15 × 35 cm

Univerzálny prenosný stereo reproduktor

Veľkou výhodou NGS Tube je jeho univerzálnosť. S rozhraním bluetooth pripojíte tablet či smartfón a ďalšie možnosti vám poskytne port AUX In. Hudbu prehráte aj priamo z externých médií vďaka zabudovanému prehrávaču, slotu na SD karty a USB konektoru. Užívateľský komfort vylepšuje integrovaný stojanček pre tablet či smartfón a dvojica USB pre napájanie. Ovládacie prvky sú ľahko prístupné na hornej strane vrátane prehľadného LED displeja a vďaka podpore A2DP profilu môžete všetky funkcie ovládať aj cez vaše Bluetooth mobilného zariadenia.

Parametre a špecifikácia:
Výkon:
40 W
Rozhranie:
Bluetooth
AUX IN
USB audio vstup
2 × USB pre nabíjanie
Slot pre karty SD
Rozmery:
150 × 150 × 350 mm
Hmotnosť:
2,46 kg

 
Kód:  NGS020a
Produktové číslo:  TUBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14