Obnoviť stránku

NGS Skyline

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NGS Skyline

Chcete si vo svojej domácnosti zabezpečiť pohodlné a ničím nerušené prehrávanie obľúbenej hudby? Potom budete potrebovať Bluetooth reproduktor NGS Skyline v stojanovom vyhotovení, ktorý sa však bude dať kedykoľvek preniesť do inej miestnosti. Jeho výkon je celých 50 W a hlasno ozvučí aj celkom veľkú miestnosť.


NGS Skyline

Reproduktor na párty

Elegantné dizajnové vyhotovenie reproduktora NGS Skyline je navyše okorenené o čiastočne drevenú konštrukciu. Jej použitie má vplyv na kvalitný zvukový prejav. Samozrejmosťou je bezdrôtové prehrávanie z mobilov, ale rovnako jednoducho vložíte aj microSD kartu, UBS flash disk a prípadne AUX In.


Jednoduché a prehľadné ovládanie

Ovládanie hlasitosti sa nachádza na hornej strane reproduktora. Vďaka tomu je veľmi ľahko prístupné. Používanie nie je nijako zložité a vďaka tomu ho môže využívať aj menej skúsený používateľ.

NGS Skyline

NGS Skyline

Kľúčové vlastnosti BT reproduktora NGS Skyline

  • Hlasitý BT reproduktor s výkonom 50 W
  • Okrem bezdrôtového Bluetooth ponúka USB, SD slot a káblový audio vstup
  • Efektné LED osvetlenie
  • Zabudovaný hudobný prehrávač aj FM rádio
  • Prehľadný ovládací panel
  • Možnosť nabíjať ostatné zariadenia
Kód:  NGS020f
Produktové číslo:  SKYLINE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08