Obnoviť stránku

Nezha Inventor's Kit pre mladých vynálezcov (bez micro:bit)

Nezha Inventor's Kit pre mladých vynálezcov (bez micro:bit)

Nezha Inventor's Kit vás prenesie do sveta tvorenia a programovania. So stavebnicou sa naučíte základy programovania micro: bit na zaujímavých projektoch platformy LEGO. Jej základ tvorí modul pre micro:bit a 8 rozširujúcich modulov, ktoré spoločne rozhýbu, rozsvietia či automatizujú LEGO kocky. Na 36 ukážkových projektoch uvidíte, aké je tvorenie aj programovanie ľahké. Stavebnica obsahuje množstvo elektroniky, ktorá umožní tvoriť aj komplexnejšie projekty. Prepojovanie modulov s riadiacou doskou umožnia káble s RJ konektorom. Súčasťou stavebnice je veľké množstvo kompatibilných kociek LEGO Technic, rovnako tak elektronické moduly môžete použiť s rôznymi LEGO Technic kockami. Elektronické moduly je možné ale tiež zabudovať do stavebnice Fischertechnik.

Kľúčové vlastnosti stavebnice pre mladých vynálezcov Nezha Inventor's Kit (bez micro:bit)

  • Stavebnice pre nadšencov programovania
  • Naučí vás základy programovania micro:bit na zaujímavých projektoch platformy LEGO
  • Jej základ tvorí modul pre micro:bit a 8 rozširujúcich modulov, ktoré spoločne rozhýbu, rozsvietia či automatizujú LEGO kocky
  • Obsahuje množstvo elektroniky, ktorá umožní tvoriť aj komplexnejšie projekty
  • Súčasťou stavebnice je veľké množstvo kompatibilných kociek LEGO Technic
  • Elektronické moduly je možné tiež zabudovať do stavebnice Fischertechnik
  • Elektronické moduly sú vybavené farebnou identifikáciou
  • Stavebnica Nezha Inventor's Kit obsahuje 36 ukážkových projektov
  • Nechýbajú 2 DC motory na realizáciu otáčavých pohybov
  • V balení sú tiež kolesá s pneumatikami pre LEGO a rejdovacie koliesko pre jazdiaceho robota
  • Doska micro:bit nie je súčasťou balenia

Stavebnica Nezha Inventor's Kit obsahuje 36 ukážkových projektov

Elektronické moduly stavebnice Nezha Inventor's Kit sú vybavené farebnou identifikáciou, ktorá uľahčí ich prepájanie a použitie v programe. Každý z portov je farebne označený podľa toho, akú plní funkciu. Farby vám navyše uľahčia aj samotné programovanie. Pri výbere vhodných kartičiek s príkazmi v prostredí MakeCode je potrebné, aby farba sedela a všetko potom pôjde veľmi ľahko. Stavebnica obsahuje 36 ukážkových projektov, ktoré vás môžu inšpirovať k vlastnému projektu a riešeniu, ako je semafor, hlásič na zalievanie kvetov, automatická závora, smart lampička, detektor priblíženia, hracia skrinka či alarm.

Stavebnica Nezha Inventor's Kit ponúka aj 8 rozširujúcich modulov

V každom z projektov je uvedený zoznam potrebných súčastí, schéma zapojenia, postup stavby a programovania, finálny program v editovateľnej podobe či 4K video na stavbu projektu. Stavebnica obsahuje aj 8 rozširujúcich modulov, medzi ktorými nechýbajú 3 LED moduly, potenciometer, snímač vlhkosti, vzdialenosti, nárazu a čiary, a 2 DC motory na realizáciu otáčavých pohybov, ako je napríklad točenie kolies. V balení objavíte taktiež kolesá s pneumatikami pre LEGO a rejdovacie koliesko pre jazdiaceho robota. Stavebnica Nezha Inventor's Kit je stvorená pre všetkých, ktorých baví tvoriť a programovať.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Platforma BBC micro:bit
Funkcie Senzor nárazu, Snímač vlhkosti, Sledovač línií, Servomotor, Akumulátor
Kód:  MCB100a12
Produktové číslo:  EF08232
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04