Obnoviť stránku

NextBook Premium 8SE

4,2 134 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NextBook Premium 8SE

NextBook Premium 8SE je cenovo veľmi zaujímavým tabletom, ktorý oplýva dvojjadrovým procesorom a moderným operačným systémom Google Android 4. Ten ponúka možnosť rozšírenia o najrôznejšie programy - ako platené, tak voľne stiahnuteľné. Spolu s grafickým akcelerátorom zaistí plynulý a svižný chod systému, skvelé prehrávanie náročných videí a tiež obsahu na internete, vrátane podpory Adobe Flash 11. Kompaktný dizajn s hmotnosťou 470 g skvele padne do ruky. Zariadenie disponuje 8 "displejom, Ktorý zaistí komfortné ovládanie a kvalitný obraz.
Interná pamäť je tvorená 8 GB. Je jednoducho rozšíriteľná pamäťovými kartami Micro SD až o veľkosti 32 GB, Čo je viac než dostatok priestoru pre všetky vaše multimediálne dáta. K internetu sa bez problémov pripojíte cez všadeprítomné bezdrôtové siete WiFi a kedykoľvek tak skontrolujete potrebné vaše obľúbené sociálne siete. Integrovaní webkamera na prednej strane skvele poslúži pre snímanie vášho tváre v priebehu videotelefonovanie s rodinou alebo priateľmi. Tablet možno navyše pripojiť k vašej veľkoplošnej HD televíziu prostredníctvom rozhrania mini HDMI.
Kód:  MD032y32
Produktové číslo:  UMM100N8SE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18