Obnoviť stránku

NextBook Premium 8 HD

4,0 41 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NextBook Premium 8 HD

  • Výkonný hardvér
  • Bezdrôtová konektivita
  • Android 4.1. Jelly Bean a google play
  • Vhodný na multimédiá

NextBook Premium 8 HD je osadený dvojjadrovým procesorom, dvojjadrovou grafikou a moderným operačným systémom Google Android 4.1, ktorý ponúka možnosť rozšírenia o najrôznejšie platené i voľne stiahnuteľné programy. Spolu s inštalovaným hardvérom zaistí plynulý a svižný chod systému, bezproblémové prehrávanie videí a tiež obsahu na internete, vrátane podpory Adobe Flash 11.
S hmotnosťou 443g skvele padne do ruky. Širokouhlý displej s uhlopriečkou 8" a s rozlíšením 1024 x 768 je ideálny na ľahké čítanie dokumentov alebo na pohodlné prehliadanie internetových stránok, ale iste ho vďaka jeho farebnému podaniu využijete aj na prehrávanie videí a hranie hier.

Kapacitný dotykový displej

Kód:  MD032y31q
Produktové číslo:  UMM100N8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13