Obnoviť stránku

NEUTROGENA Visibly Clear Pore & Shine In Shower Mask 150 ml

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEUTROGENA Visibly Clear Pore & Shine In Shower Mask 150 ml

Zháňate pleťovú masku, ktorá perfektne vyčistí vašu pleť, zbaví ju vyrážok a zároveň ju osvieži? Zvoľte čistiacu pleťovú masku NEUTROGENA Visibly Clear Pore & Shine In Shower Mask. Bola špeciálne vyvinutá tak, aby poskytla pleti maximálnu starostlivosť počas sprchovania, takže ju stačí nechať pôsobiť iba 60 sekúnd. Maska pomáha redukovať výskyt vyrážok, kožného mazu a čistí póry. Obsiahnuté látky nevysušujú pokožku a zabraňujú nežiadúcemu lesku. Po použití je pokožka čistá, vypnutá a hebká, vôňa mandarínky a limety príjemne osvieži a dodá vám energiu. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky NEUTROGENA Visibly Clear Pore & Shine In Shower Mask

  • Pleťová maska NEUTROGENA pre čistú, vypnutú a hebkú pleť
  • Čistí vyrážky, póry a redukuje kožný maz
  • Krátka doba pôsobenia (60 sekúnd), vhodné na použitie v sprche
  • Visibly Clear Pore & Shine In Shower Mask nevysušuje pokožku
  • Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti
  • Osviežujúca vôňa limety a mandarínky

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, PPG-15 Stearyl Ether, Cellulose, Glycolic Acid, Glycerin, Polysorbate 60, Steareth-21, Magnesium Aluminum Silicate, Kaolin, Sodium Hydroxide, Citrus Limon Peel Extract, Glycine Soja Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Potassium Bitartrate, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, BHT, Phenoxyethanol, Parfum

Aplikácia:
Pleťovú masku používajte ideálne 2× týždenne. Pri sprchovaní naneste na navlhčenú pokožku, jemne vmasírujte a nechajte pôsobiť po dobu 60 sekúnd. Potom opláchnite dôkladne vodou. Vyhnite sa priamemu kontaktu s očami. Prípravok obsahuje alfa hydroxy kyselinu, ktorá môže u citlivej pleti spôsobiť podráždenie. V prípade podráždenia prestaňte pleťovú masku používať.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Problematická

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  PLK556
Produktové číslo:  3574661291284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16