Obnoviť stránku

NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion SPF 25 50 ml

4,8 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion SPF 25 50 ml

Zháňate kvalitný pleťový krém, ktorý zaistí vašej pleti dokonalú hydratáciu? Zvoľte denný krém NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion. Krém zaistí pleti perfektnú hydratáciu počas celého dňa. Tieto účinky sú zaistené vďaka obsahu komplexu s kyselinou hyalurónovou, ktorá na seba viaže vodu a uzamyká ju vnútri pleti. Voda je uvoľňovaná postupne v priebehu celého dňa podľa potreby. Pleťový krém obsahuje SPF 25, ktorý vás ochráni pred škodlivými slnečnými lúčmi a okolitými vplyvmi. Pravidelným používaním krému spomalíte starnutie pleti a budete mať pružnú a hebkú pokožku. 

Kľúčové vlastnosti pleťového krému NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion

  • Denný hydratačný krém od značky NEUTROGENA
  • Vhodný ako báza pod make-up
  • NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion sa rýchlo vstrebáva
  • Pre perfektnú hydratáciu pokožky
  • Obsahuje komplex s kyselinou hyalurónovou
  • Pleť je hydratovaná v priebehu celého dňa, voda je uvoľňovaná postupne
  • SPF 25 chráni pleť pred škodlivými UVA a UVB lúčmi
  • Spomaľuje starnutie pleti
  • Krém je dermatologicky testovaný

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Homosalate, Caprylyl methicone, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Octocrylene, Sodium acryloyldimethyltaurate/VP crosspolymer, Silica, Sodium hyaluronate, Tocopheryl acetate, Dicaprylyl carbonate, Glyceryl stearate, Steareth-21, Sodium polyacrylate, Disodium EDTA , Sodium hydroxide, Sodium ascorbyl phosphate, Tocopherol, Benzyl alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 42090

Aplikácia:
Krém je vhodný ako podkladová báza pod make-up. Nanášajte každé ráno na vyčistenú pleť a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky.


Zloženie

AQUA, GLYCERIN, HOMOSALATE, CAPRYLYL METHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, OCTOCRYLENE, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP CROSSPOLYMER, SILICA, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL STEARATE, STEARETH- 21, SODIUM POLYACRYLATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CI 16035, CI 42090

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, SPF faktor

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  PLK550
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661351711

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17