Obnoviť stránku

Netgear WNDR4720 CENTRIA (N900)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Netgear WNDR4720 CENTRIA (N900)

Dvojpásmový All-in-one media server Netgear WNDR4700 Centria s integrovaným routerom je výkonné zariadenie pre pohodlnú zálohu a stream.Dual-Band router s 1 GHz procesorom a rýchlosťou až 900 Mb/s zaistí rýchly a spoľahlivý prenos dát vo vašej domácnosti, alebo kancelárii.Dva ultrarýchle USB 3.0 porty umožní zdieľať dáta z viacerých vysokorýchlostných pevných diskov naraz.Zálohujte svoje dáta automaticky a bezstarostne, s pokročilými bezpečnostnými funkciami tohto zariadenia.
Pripojte svoje úložisko do jedného z portov, vložte 3,5 "disk priamo do zariadenia, alebo pre jednoduché zálohovanie a zdieľanie využite čítačku SD kariet.Možností je veľa, voľba je na vás.Zdieľajte tlačiareň, multifunkčné zariadenie alebo USB reprosústavu a ušetrite si neustále kopírovanie dát.Pomocou štandardu DLNA môžete svoju hudbu a filmy vo vysokej kvalite spoľahlivo streamovať rovno do televízie.
Server je kompatibilný s Apple Time Machine, takže s ním ľahko zálohujete aj zariadenia Apple Mac, iPad a ďalšie.Funkcia ReadyShare Vault umožní automatickú zálohu vášho notebooku, PC aj tabletu.Wi-Fi sieť sa dá vypnúť samostatným tlačidlom, alebo je možné nastaviť plánované vypnutie.Funkcia Live Parental Controls umožní filtrovať internetové stránky na všetkých pripojených zariadeniach a zaistiť tak bezpečnejšie surfovanie.
O bezpečnosť zvonku sa postarajú pokročilé podnikové funkcie - dvojitý firewall a šifrovanie WPA a WPA2.Bezpečné pripojenie ďalších Wi-Fi zariadenia zabezpečuje Push 'N' Connect s WPS.Je možné nastaviť sieť pre "návštevníkov" s prístupom k vybraným úložiskám, tlačiarňam a počítačom aj bez prístupového hesla.Kvalita služby (QoS) automaticky určuje priority dátových tokov v sieti.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné funkcie:
Šachta pre vloženie 3,5 "disku IPv6 ready Rodičovská kontrola Live Parental Controls Push 'N' Connect Quality of Service (QoS) Funkcia repeateru
Ethernet:
4x GLAN 10/100/1000
1x WAN 10/100/1000
Technológia auto-sensing
Rozhranie:
2x USB 3.0 port
Slot na SD kartu
Bezdrôtové štandardy:
IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
IEEE 802.11 a/n 5,0 GHz
Bezpečnosť:
WiFi Protected Access (WPA/WPA2-PSK)
Dvojitá ochrana firewall (SPI a NAT firewall)
Ochrana pred útokmi typu denial-of-service (DoS)
Obsah balenia:
Netgear Centria - WNDR4700
Ethernetový kábel
Sieťový adaptér
Sprievodca rýchlou inštaláciou
Systémové požiadavky:
Microsoft Windows 7/Vista/XP/2000
Apple Mac OS
UNIX, alebo Linux
Prehliadač Microsoft Internet Explorer 5.0, Firefox 2.0, Safari 1.4, alebo Google Chrome
Rozmery:
256 x 206 x 85 mm
Váha:
0,87 kg

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 900 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Rozhranie

USB funkcie Print Server
Kód:  VF067c
Produktové číslo:  WNDR4720-100PES
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07