Obnoviť stránku

Netgear GS748TEU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Netgear GS748TEU

Konfigurovateľný switch poskytujú obsiahlu sadu bezpečnostných a riadiacich funkcií. Ponúka nízkou spotrebou energie a jednoduchú správu cez webové rozhranie. Je vhodný pre profesionálne nasadenie do menších podnikov a pracovných skupín, kde sa predpokladajú objemné dátové prenosy v náročných aplikáciách ako je napríklad VoIP, streamovanie multimédií, multicasting, nadštandardné zabezpečenie a rad ďalších.
Prepínač je vybavený 48 gigabitovými portami, ktoré môžu poskytnúť priepustnosť až 2000 Mbit/sv duplexnom režime. Sadu RJ-45 portov v rozhraní dopĺňajú štyri SFP sloty umožňujúce pripojenie voliteľných mini GBIC modulov za účelom vytvorenia optickej siete na veľké vzdialenosti. Každý port automaticky zisťuje správnu rýchlosť a plný/polovičný duplexný režim. Vďaka technológii Auto Uplink sa automaticky prispôsobí aktuálnemu nastavenia.
Vylepšená podpora QoS (Quality of Service) zaisťuje ideálne a efektívny prenos, dokonca aj pri zahlteniu dátového toku. Ak firmy používajú napr. Telefonovanie po sieti alebo video konferencia, potrebujú okamžitú prioritu prenosu hlasu a videa na úkor iných aplikácií. Šetrný prenos zaručuje spoľahlivosť a kvalitu aj v prípade rastúcej záťaže siete. Ku zdokonaleným vlastnostiam patrí 802.1p preferovanie, trojvrstvové preferovanie a limitovanie rýchlosti. Spoľahlivé zabezpečenie má starosti rad funkcií.
Parametre a špecifikácie:
Sieťové štandardy:
IEEE 802.3 10BASE-T Ethernet
IEEE 802.3u 100BASE-TX Fast Ethernet
IEEE 802.3ab 1000BASE-T Gigabit Ethernet
IEEE 802.3x full-duplex flow control
Rozhranie:
48x RJ-45 (10/100/1000 Mbit/s)
4x SFP slot
Spotreba:
66 W (max.)
Rozmery:
43 x 440 x 305 mm
Hmotnosť:
4,9 kg
Dodávané príslušenstvo:
Montážna sada
Gumové nožičky
Napájací kábel
Užívateľský manuál
Inštalačné CD

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 440 mm
Výška 43 mm
Hĺbka 305 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 4 900 g
Kód:  VF124e5
Produktové číslo:  GS748TEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06