Obnoviť stránku

Netgear GS724T

5 2 hodnotení
243,90 €

Netgear GS724T

Konfigurovateľný switch s vysokým výkonom, nízkou spotrebou a jednoduchou správou cez webové rozhranie. Je vhodný na profesionálne nasadenie do menších podnikov a pracovných skupín, kde sa predpokladajú objemné dátové prenosy v náročných aplikáciách ako je napríklad VoIP, streamovanie multimédií, multicasting, nadštandardné zabezpečenie a pod.
Prepínač je vyzbrojený 24-gigabitovými portami, ktoré poskytnú priepustnosť až 2000 Mbit/s, lebo komunikujú v oboch smeroch a podporujú Jumbo rámce. Súprava RJ-45 portov v rozhraní dopĺňa dvojica SFP slotov umožňujúca pripojenie voliteľných mini GBIC modulov za účelom vytvorenia optickej siete na veľké vzdialenosti. Každý port automaticky zisťuje správnu rýchlosť a plný/polovičný duplexný režim a technológia Auto Uplink sa automaticky prispôsobí. Intuitívne webové rozhranie podstatne zjednodušuje konfiguráciu portov, prenosu aj kontroly výkonu. Nastavenie je možné aj pomocou SNMP softvéru.
Význačným rysom modelu je vylepšená podpora QoS (Quality of Service). Priorita radenia do technológie QoS zaisťuje ideálne a efektívny prenos, dokonca aj pri zahltení dátového toku. Ak firmy používajú napr. telefonovanie po sieti alebo video onferencie, potrebujú okamžitú prioritu prenosu hlasu a videa na úkor iných aplikácií. Šetrný prenos zaručuje spoľahlivosť a kvalitu aj v prípade rastúcej záťaže siete. Ku zdokonaleným vlastnostiam patrí 802.1p preferovanie aj limitovanie rýchlosti.

Doplňujúce informácie:
Výkon:
Šírka pásma: 48 Gbit/s (plný duplex)
Priemerná latencia: 4,5 mikrosekúnd (64 B rámce, 1000 Mbit/s)
Pamäťový buffer: 512 kB v rámci každej jednotky
Databáza MAC adries: 8000
Adresovanie MAC: 48-bitové
Spotreba:
21,5 W (max.)

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Desktop
Funkcie L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 52 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit

Porty

RJ-45 24 ks
SFP 2 ks

Rozmery

Šírka 440 mm
Výška 43 mm
Hĺbka 260 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 2 970 g

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  VF124e1
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  GS724T-400EUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08