Obnoviť stránku

Netgear AC2350 Nighthawk X4

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Netgear AC2350 Nighthawk X4

Router kraľujúci bezkonkurenčnou rýchlosťou v duálnom pásme - neskutočných 2,33 Gbps! S takým atribútom, ktorý sa opiera o najnovšie technológie, si už nemusíte lámať hlavu s odozvami či nízkou rýchlosťou pri veľkom počte WiFi elektroniky hladovo sťahujúcou dáta . Je jedno ako ďaleko sú vaši WiFi miláčikovia od seba, lebo router pokryje aj vzdialené priestory. Spoľahlivé pripojenie naprieč domovom obstarajú hneď 4 antény a Beamforming pre riadenie WiFi podľa aktuálnych požiadaviek.

Neobmedzujte sa


Quad-Stream X4 architektúra ponúka efektívne WiFi pripojenie pre viac zariadení naraz. Prenášanie dát po sieti WiFi aj komunikácia WiFi s gigabitovými Ethernet portami je maximálne pružná vďaka obsluhe dvojjadrového procesora na vysokej frekvencii. Spolu s dynamickým prideľovaním pásma QoS prináša bezkonkurenčný výkon siete pre hranie hier, streamovanie HD videa i internetovú telefóniu . Inteligentne rozdeľuje šírku pásma pre najdôležitejšie činnosti vo vašej domácnosti.

Rýchlosť aj pre USB zdieľanie


Užite si tiež rýchly bezdrôtový prístup k vašim vysokokapacitným diskom z ľubovoľného miesta. Dvojica USB 3.0 a eSATA port poskytuje rýchlosť a flexibilitu pri pripojení externého úložiska k routeru Nighthawk X4. Zdieľanie v sieti je jednoduché a zábavné. Masívne rozšírený štandard DLNA vám uľahčí prehrávanie médií na inteligentných televízoroch, herných konzolách a prehrávačoch. Pre prístup z počítača (s Windows) k fotografiám, hudbe aj eventuálne zdieľanej USB tlačiarni poslúži zadarmo dodaný softvér ReadyShare. Okrem toho dokáže vykonávať automatické zálohovanie počítača na pripojený USB disk.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 2 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Rozhranie

USB funkcie Print Server
Kód:  VF069c
Produktové číslo:  R7500-100PES
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02