Obnoviť stránku

NESTLÉ BABY Yogo Banán 400 g

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NESTLÉ BABY Yogo Banán 400 g

Potrebujete svojho drobčeka nakŕmiť a dodať mu potrebné vitamíny pre zdravý rast? Poskytnite mu desiatu od NESTLÉ BABY Yogo s príchuťou banánu. Obľúbená detská desiata je zdrojom vápnika. Obsahuje zinok, horčík a vápnik, ktorý je dôležitý pre silné kosti a zdravý rast dieťaťa.
Vďaka spôsobu spracovania (UHT) nemusíte desiatu skladovať v chlade. Môžete ju tak mať kedykoľvek po ruke, aby bruško vášho dieťaťa bolo stále spokojné. Produkt je vyrobený z bezlepkových surovín a je vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca. 

Kľúčové vlastnosti Detského príkrmu NESTLÉ BABY Yogo Banán

  • Desiata dodáva deťom energiu pre ľahký rast
  • Obsahuje potrebné vitamíny pre zdravý vývoj kostí
  • Desiata sa nemusí skladovať v chlade a môžete ju mať kedykoľvek po ruke
  • Dezert je vyrobený z bezlepkových surovín
  • Je vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca

Zloženie:
Plnotučné mlieko 82 %, cukor, maltodextrín, banánové pyré 3,5 %, modifikovaný kukuričný škrob, smotana, bielkoviny srvátky – koncentrát, minerálne látky (chlorid horečnatý, síran zinočnatý), zahusťovadlo (pektíny), baktérie mliečneho kvasenia Streptococcus thermophilus, regulátor kyslosti (kyselina mliečna), arómy

 
Kód:  BABY5796
Produktové číslo:  4005500029489
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18