Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

NESPRESSO Vertuo Pop Coconut White + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass

NESPRESSO Vertuo Pop Coconut White + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass

Zvýhodnená sada NESPRESSO Vertuo Pop Coconut White + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass

Urobte si radosť skvelou a cenovo zvýhodnenou sadou produktov, v ktorej nájdete kompaktný a elegantný kapsulový kávovar NESPRESSO Vertuo Pop Coconut White. K nemu dostanete degustačnú sadu 12 ks kapsúl Nespresso a ako bonus poukaz na nákup káv tej istej značky v hodnote 30 €. Okrem toho získate tiež bezdrôtový gamepad Xbox Controller a mesačné členstvo v podobe Game Pass Ultimate.

Čo je súčasťou sady?

  • Kávovar na kapsuly NESPRESSO Vertuo Pop Coconut White
  • Degustačná sada 12 kávových kapsúl Nespresso
  • Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 30 €
  • Gamepad Xbox Controller pre herné konzoly Xbox
  • Členstvo Game Pass Ultimate na 1 mesiac

Kapsulový kávovar NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop

S kapsulovým kávovarom NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110 v štýlovej kokosovo bielej farbe oceníte pravú chuť vyváženej a aromatickej kávy. Jednoduché ovládanie jedným tlačidlom, inovatívna technológia Centrifusion™ a inteligentný systém automatického rozpoznávania čiarového kódu na kapsuliach vám pomôže pripraviť lahodnú kávu s plnou arómou a bohatou penou. Na výber máte 4 veľkosti kávy. Vďaka svojím kompaktným rozmerom zapadne naozaj do každej domácnosti. Ku kávovaru dostanete aj degustačnú sadu 12 kávových kapsúl Nespresso.

Gamepad Xbox Wireless Controller Carbon Black

Spoločne s príchodom novej generácie hernej konzoly Xbox One sa Microsoft rozhodol vylepšiť aj úplne nevyhnutnú súčasť príslušenstva – herný gamepad. Hoci sú hlavné ovládacie prvky prakticky totožné, predsa len došlo k niekoľkým citeľným vylepšeniam. Napríklad k celkovému zaobleniu všetkých prvkov, aby sa lepšie držal v ruke. V praxi poteší kompatibilita naprieč mnohými zariadeniami.

Poukaz na nákup kávy Nespresso

Podmienkou pre uplatnenie poukazu je nákup kávy vo vyššej hodnote ako je hodnota poukazu, minimálne však 50 kapsúl kávy Nespresso. Poukaz možno uplatniť jednorazovo do 31. 5. 2024 v krajine, v ktorej bol kávovar zakúpený, a nie je možné kombinovať ho so žiadnou ďalšou promo akciou/zľavou/ponukou Nespresso. Platí pre existujúcich členov alebo po registrácii do Nespresso & You. Zákazník môže ponuku využiť iba raz, a to bez ohľadu na počet zakúpených kávovarov, ale aj uskutočnených nákupov počas akcie. V prípade uplatnenia poukazu on-line nie je možné v objednávke kombinovať kávu Nespresso Original a Vertuo.

Kompletné podmienky akcie

Xbox Game Pass Ultimate

Buďte medzi prvými, kto si zahrá nové hry, ako je Starfield a Forza Motorsport už v deň vydania. Nenechajte si nič ujsť a bavte sa pri stovkách špičkových hier, ako je Minecraft Legends a ďalšie v rámci Xbox Game Pass Ultimate. Zahŕňa aj možnosť hrania s viacerými hráčmi online, takže si môžete zahrať s kamarátmi na konzole, počítači alebo v cloude, rovnako ako EA Play, ktorý vám poskytuje prístup k špičkovým titulom na konzolách a počítačoch z obľúbených sérií ako je Battlefield a STAR WARS. Navyše získate ďalší obsah pre vaše obľúbené hry, a to vrátane exkluzívnych herných výziev a odmien, špeciálneho obsahu iba pre členov a predbežný prístup k vybraným novým titulom od EA. S predplatným Game Pass Ultimate navyše získate výhody, ako je herný obsah, predmety a ďalšie. Získajte aj členské zľavy na vybrané hry z knižnice Xbox Game Pass a súvisiace herné doplnky.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací
Určenie Do domácnosti

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Objem nádržky na vodu 0,56 l
Materiál Plast

Funkcie

Všeobecné funkcie Automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, Príprava nápoja jedným stlačením, Automatické vypnutie, inteligentný
Chuť nápoja Nastaviteľnosť veľkosti nápoja
Funkcia údržby a čistenia Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, Režim úspory energie

Kapsuly

Druh kapsuly Nespresso Vertuo

Nápoje

Typ nápoja Espresso

Výbava

Všeobecná výbava Nádoba na vodu
Používateľské rozhranie Manuálne tlačidlá
Príprava nápoja Výškovo nastaviteľný podstavec
Mliečne riešenie Bez mliečneho riešenia
Údržba a čistenie Systém odvápnenia

Príslušenstvo v balení

Obsah balenia Tester tvrdosti vody , Darčeková súprava 12 kapsúl kávy Nespresso Vertuo

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Krups Espresso
Inteligentné funkcie spotrebiča Informácie o stave, Mobilná aplikácia

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 42,6 cm
Šírka 13,5 cm
Výška 25 cm
Hmotnosť 3,63 kg

Farba

Farba Biela, Čierna
Kód:  KRUKK010MSSK
Produktové číslo:  KRUKK010MSSK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16