Obnoviť stránku

NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO KRUPS Pixie XN301T


Štýlový kávovar do modernej kuchyne, na terasu aj do kancelárie? Áno, a ešte oveľa viac. Nespresso KRUPS Pixie s napeňovačom mlieka síce na prvý pohľad môže vyzerať drobný, rozhodne sa ale nemá za čo hanbiť. Má nádherný dizajn, ktorý získal ocenenie Red Dot, je rýchly, výkonný, úsporný a cenovo dostupný. Čerpadlo má tlak 19 barov, takže si nič nezadá s oveľa väčšími kávovary. Predhriať sa dokáže už za 25 sekúnd a tým je tiež najrýchlejším prístrojom od Nespresso.
 
Kompaktné telo pôsobí sviežo najmä vďaka využitiu odvážnych farieb, výrazne štruktúrovaného kovového povrchu bočníc a oceľovej páky. Je tiež ekologické: hliníkové postranné panely sú z 98 % vyrobené z recyklovaných kapsúl. Optimalizovaný systém prietoku vody spolu s rýchlym termoblokom sa postarajú o ideálny výsledok a rozjasní tak vašu každodennú kávovú rutinu.

Na vytvorenie tej najbohatšej horúcej, ale aj studenej mliečnej peny vám dopomôže penič mlieka Aeroccino, ktorý poslúži pri výrobe najrôznejších kávových špecialít a dá sa veľmi ľahko vyčistiť. Podstavec šálky sa dá navyše posunúť, takže so zariadením využijete aj vysoké poháre – nebudete mať problém nachystať latte macchiato, frappuccino alebo tiež horúce mlieko.

Obsluha je neskutočne jednoduchá: stačí vybrať kapsulu s vašou obľúbenou kávou, zvoliť lungo alebo espresso a o malý moment je všetko pripravené. Prístroj zaisťuje perforáciu kapsule, extrakciu kávy, kapsulu odstráni do kontajnera a tiež sa sám automaticky vypne. Odnímateľná nádržka má objem 0,7 litrov, mnohých používateľov poteší aj kontrola výšky hladiny pomocou optických vlákien a infračervené podsvietenie signalizujúce nedostatok vody.
 

 

Každá kapsula systému Nespresso obsahuje presne to správne množstvo voňavej mletej kávy s nezameniteľnou plnou arómou. Prehľadné farebné značenie zaistí, aby ste ihneď spoznali svoj obľúbený variant. Kapsule sú hermeticky uzavreté, vďaka čomu dovnútra nevnikne vzduch a obsah tak zostáva dlho čerstvý. Vyrobené sú zo 100 % recyklovateľného materiálu – hliníka a potravinárskej fólie, ktorá zabraňuje priamemu styku s kovom.

 
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Vysokotlakové kapsulové espresso
Určené pre:
Kapsule Nespresso
Tlak čerpadla:
19 barov
Objem nádržky:
0,7 l
Hlavné vlastnosti:
Jednoduché čistenie
Možnosť ohriatia mlieka
Posuvný podstavec šálky
Kontajner na použité kapsule
Odnímateľná nádržka na vodu
Nastaviteľné automatické vypnutie
Indikácia prázdnej nádoby na vodu
2 veľkosti šálky: lungo a espresso
Praktický priestor na schovanie kábla
Automatické nastavenie množstva kávy
Veľmi rýchle predhriatie (už za 25 sekúnd)
Aeroccino – studená a horúca mliečna pena
Hliníkové postranné panely z recyklovaných kapsúl
Objem kontajnera na použité kapsule:
11 - 13 kapsúl
Energetická trieda:
A -40 %
Príkon:
1 260 W
Rozmery (Š × V × H):
11,1 × 23,5 × 32,6 cm
Hmotnosť:
2,74 kg
Farebné vyhotovenie:
Čierne

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 260 W
Tlak čerpadla 19 bar
Objem nádržky na vodu 0,7 l

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 23,5 cm
Šírka 11,1 cm
Výška 32,6 cm
Hmotnosť 4,1 kg
Kód:  EAN3364b1
Produktové číslo:  XN301TCP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01