Obnoviť stránku

NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010

Štýl a chuť

Štýlový kávovar do modernej kuchyne, na terasu i do kancelárie? Áno, a ešte oveľa viac. Nespresso KRUPS Pixie síce na prvý pohľad môže vyzerať drobne, určite sa ale nemá za čo hanbiť. Má nádherný dizajn, je rýchly, výkonný, úsporný a cenovo dostupný. Čerpadlo má tlak 19 barov, takže si poradí aj s oveľa väčšími kávovarmi. Predhriať sa dokáže už za 25 sekúnd.

Kompaktné telo pôsobí sviežo najmä vďaka využitiu odvážnych farieb a výrazných a hladkých plastových panelov. Optimalizovaný systém prietoku vody spolu s rýchlym termoblokom sa postarajú o ideálny výsledok a rozjasnia tak vašu každodennú kávovú rutinu. Podstavec šálky sa dá navyše posunúť, takže so zariadením využijete aj vysoké poháre, používané pri vytváraní kávových špecialít.

Jednoduchá obsluha, minimum čakania

Obsluha je neskutočne jednoduchá: stačí vybrať kapsulu s vašou obľúbenou kávou, zvoliť lungo alebo espresso a za malý moment je všetko pripravené. Prístroj zaisťuje perforácii kapsuly, extrakciu kávy, kapsulu odstráni do kontajnera a tiež sa sám automaticky vypne. Odnímateľná nádržka má objem 0,8 litrov, mnohých používateľov poteší aj kontrola výšky hladiny pomocou optických vlákien a infračervené podsvietenie signalizujúce nedostatok vody.

Nespresso káva

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv. „Specialty“ alebo „Gourmet“, ktoré predstavujú len 1 - 2 % celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.

Výber z 23 druhov Grand Crus káv uspokojí akúkoľvek chuť. Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženia, aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces „deleného praženia“, pri ktorom sa kávy určitého pôvodu pražia tak, aby každý druh mohol plne odhaliť svoj potenciál.

Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť už za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavretú hliníkovú kapsulu, ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm.

Parametre a špecifikácia

Typ:
Vysokotlakové kapsulové espresso

Určené pre:
Exkluzívne pre kapsuly Nespresso

Tlak čerpadla:
19 barov

Objem nádržky:
0,8 l

Hlavné vlastnosti:
Jedinečné personifikované Nespresso Pixie Clips s vymeniteľnými bočnými panelmi
Čierne a žlté panely v balení
Flow stop systém - automatické dávkovanie nápoja
Nastaviteľné 2 veľkosti šálok
Rýchle nahriatie za 25 sekúnd
Úspora energie s Auto Power off 9 min a energetickou triedou A++ (A-60%)

Objem kontajnera na použité kapsule:
9 - 11 kapsúl

 

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 260 W
Tlak čerpadla 19 bar
Objem nádržky na vodu 0,8 l

Funkcie

Chuť nápoja Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 23,5 cm
Šírka 11,1 cm
Výška 32,6 cm
Hmotnosť 3,84 kg
Kód:  KRUNES01
Produktové číslo:  XN3020CP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19