Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S, strieborná

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S, strieborná


Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S – ten pravý kávovar pre milovníkov nadýchanej mliečnej peny

De'Longhi prichádza s exkluzívnym kávovarom na kapsuly Nespresso Lattissima Touch EN 560 S. Tento výkonný kávovar pracuje s profesionálnym tlakom 19 barov a ponúka patentovaný automatický Cappuccino systém. V priebehu chvíľky vám pripraví lahodné Latte Macchiatto, Cappuccino, Espresso, Long, horúce mlieko, či nový recept Creamy latte. Stačí, keď stlačíte tlačidlo a De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S sa o všetko ostatné postará za vás. Všetky nápoje môžete uložiť do pamäte kávovaru, takže budete mať vaše osobné nastavenia množstva mlieka a kávy vždy poruke. Kávovar šetrí aj energiu, pretože sa automaticky vypína po 9 minútach nečinnosti. Ak by vám toto nastavenie nevyhovovalo, môžete čas vypnutia zmeniť na 30 minút, alebo až 8 hodín. Vypnutý kávovar ale „prebudíte“ naozaj rýchlo – po zapnutí je pripravený na použitie za neuveriteľných 25 sekúnd.



Štýlový prístroj pre náročných

Elegantný Nespresso kávovar renomovaného výrobcu De'Longhi si obľúbite od prvej šálky jemnej kávy. Nezabudnuteľná chuť a dokonalá aróma sú priamo poznávacím znamením. Pohodlný systém kapsúl vám poskytne veľa priestoru na experimenty s rôznymi variáciami kávy v kombinácii s mliečnou penou, či bez nej. Na svoje si prídu aj vyznávači bezkofeínovej kávy. Kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S vás zaujme nielen praktickými funkciami, ale aj uhladeným dizajnom v striebornom vyhotovení, ktorý Nespresso De'Longhi Lattissima Touch povýši na krásny doplnok vašej kuchyne. Obsluhu kávovaru zvládne skutočne každý vďaka jednoduchému, intuitívnemu ovládaniu. Stlačením jediného tlačidla vykúzlite bezkonkurenčné Cappuccino aj Latte Macchiato ako od skúseného baristu.

Príprava obľúbeného nápoja je s kávovarom Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S maximálne jednoduchá

Stavte na De'Longhi a všetci priatelia budú na vynikajúcu kávu chodiť najradšej práve k vám. Každý si ju prispôsobí podľa vlastnej chuti. Na hornej strane kávovaru Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S nájdete šesť tlačidiel na rýchly výber preferovaného nápoja. Vychutnajte si rozmanité receptúry ako v pravej talianskej kaviarni. Vďaka otočnému ovládaču môžete dokonca meniť vzhľad mliečnej peny. Otvor na vloženie kapsúl je rovnako ako tlačidlá umiestnený na hornej strane kávovaru, stačí nadvihnúť kovovú páčku.

Prepracovaná konštrukcia

Kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S má odnímateľnú odkvapkávaciu mriežku, vďaka ktorej sa pod dýzu zmestí nielen hrnček na Espresso, ale aj vysoké poháre na Latte Macchiato. Odnímateľné sú aj ďalšie časti, ako napríklad nádobka na vodu s kapacitou 0,9 litra. Do karafy na mlieko sa zmestí 350 mililitrov a po použití ju môžete uložiť do chladničky. Zásobník na použité kapsuly pojme až 10 kusov, takže nemusíte behať ku košu s každou kapsulou zvlášť. Jednoduché čistenie je samozrejmosťou, aby vám používanie kávovaru Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 S robilo len samú radosť. Bonusom sú dva signalizačné indikátory, ktoré vás upozornia, keď bude potrebné Nespresso odvápniť a tiež pripomenú vyčistenie mliečnej karafy. Nemusíte sa báť ani vyššej spotreby energie, prístroj totiž patrí do energetickej triedy A.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 400 W
Tlak čerpadla 19 bar
Objem nádržky na vodu 0,9 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Automatické vypnutie
Chuť nápoja Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy

Výbava

Mliečne riešenie Mliečny systém
Údržba a čistenie Systém odvápnenia

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 32 cm
Šírka 17,3 cm
Výška 25,8 cm
Hmotnosť 4,5 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 14,4 cm

Farba

Farba Strieborná
Kód:  DELGH035
Produktové číslo:  EN560.S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11