Obnoviť stránku

NESPRESSO DéLonghi EN 520 S Lattissima strieborná

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NESPRESSO DéLonghi EN 520 S Lattissima strieborná


Nespresso De'Longhi Lattissima+ je účelne dizajnovaný šikovný kávovar , ideálny pre náročnejších užívateľov. Vychádza v rámci novej generácie kávovarov Lattissima a o poznanie zvyšuje latku kvality zariadení Nespresso. Je osadený najmodernejšími technológiami . Prináša ešte jednoduchšie a intuitívnejšie ovládanie a to čo dokáže, vás skutočne milo prekvapí. Čerpadlo pracuje s tlakom 19 bar a ponúka výkon 1300 W. Nádrž na vodu má objem 1 liter a je pohodlne odnímateľná. Kontajner pojme až 11 kapsúl.
Príprava lahodných horúcich nápojov môže byť len ťažko jednoduchšia ako s patentovaným systémom De'Longhi. Kávovar je takmer okamžite pripravený - nahriatie trvá len 40 sekúnd . Vložte kapsulu a za pár okamihov si stlačením jediného tlačidla urobte lahodné, nádherne vrstvené cappuccino alebo latte machiatto. Množstvo kávy a mlieka je automatické,ale ak chcete, môžete ho nastaviť aj ručne. Vďaka odnímateľnej nádrži na vodu a nádobe na mlieko je manipulácia so zariadením ešte jednoduchšia.

Údržba De'Longhi Lattissima+ je veľmi prostá - na čistenie parnej trysky je tu tlačidlo "Clean", špeciálna tryska je tu tiež na odvápňovanie. Možno tiež nastaviť upomienku čistenia od vodného kameňa podľa nastavenej tvrdosti vody. Medzi ďalšie skvelé funkcie patrí možnosť nastavenie hustoty mliečnej peny samostatným regulátorom, či funkcia automatického vypnutia podľa času. S kávovarom Nespresso De'Longhi Lattissima+ si môžete vždy dopriať perfektnú kávu , cappuccino alebo iné kávové špeciality.

Každá kapsula systému Nespresso obsahuje presne to správne množstvo voňavej mletej kávy s nezameniteľnou plnou arómou . Prehľadné farebné značenie zaistí, aby ste ihneď spoznali svoju obľúbenú variantu. Kapsule sú hermeticky uzavreté, vďaka čomu dovnútra nevnikne vzduch a obsah tak ostáva dlho čerstvý. Vyrobené sú zo 100% recyklovateľného materiálu.
 

NESPRESSO KÁVA

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv " Specialty "Alebo" Gourmet ", ktoré predstavujú len 1-2% celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.
Výber z 19 druhov Grand Cru káv uspokojí akúkoľvek chuť. Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženia , aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces "deleného praženia", pri ktorom sa káva určitého pôvodu praží tak, aby každý druh mohol plne odhaliť svoj potenciál.
Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť iba za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavretú hliníkovou kapsulu , ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm .

NESPRESSO CLUB

Jednoduché a rýchle objednávanie kávy a príslušenstva - 24 hodín denne, 7 dní v týždni - telefonicky na bezplatnej linke 800 26 33 33 alebo online na internetovej stránke Nespresso.

Vaša zásielka bude doručená do 48 hodín službou PPL na vami zvolenú adresu, alebo do 24 hodín na ktorúkoľvek pobočku Českej Pošty. Objednaný tovar je možné vyzdvihnúť aj pri špeciálnej pokladni v Nespresso Boutique, bez čakania.


NESPRESSO SERVIS

Okamžitá pomoc pre váš kávovar:
  • istenie problému a návrh riešenia na bezplatnej linke 800 26 33 33
  • v prípade potreby vyzdvihnutie kávovaru v dohodnutom termíne na vami zadanej adrese
  • zapožičanie náhradného prístroja
  • oprava kávovaru, vyčistenie a kontrola všetkých jeho častí do 7 dní
  • doručenie opraveného kávovaru späť
  • 6-mesačná záruku na opravu

Parametre a špecifikácie:
Typ:
Vysokotlakové kapsľové espresso
Určené pre:
Kapsule Nespresso
Tlak čerpadla:
19 barov
Objem nádržky:
1 l
Vlastnosti a funkcie:
Tryska na odvápňovanie
Jednoduché a intuitívne ovládanie
Funkcia automatického vypnutia
Regulátor hustoty mliečnej peny
Energiu šetriace ekologické funkcie
Prídavná voliteľná nádoba na mlieko
Možnosť prípravy horúcej vody alebo mlieka
Priestor na vysoký pohár na kávové špeciality
Tlačidlo "Clean" na jednoduché čistenie mliečnej trysky
Samostatné tlačidlá pre espresso, lungo, cappuccino a latte
Objem kontajnera na použité kapsule:
11 - 13 kapsúl
Energetická trieda:
A
Výkon:
1300 W
Rýchlosť nahriatie:
40 sekúnd
Rozmery (Š x H x V):
17 x 31,5 x 34 cm
Hmotnosť:
4,5 kg
Farebné prevedenie:
Strieborné

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Tlak čerpadla 19 bar
Objem nádržky na vodu 1 l

Kapsuly

Druh kapsuly Nespresso Original
Kód:  EAN3344h
Produktové číslo:  EN520.S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09