Obnoviť stránku

NESCAFÉ DOLCE GUSTO startovací pack

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NESCAFÉ DOLCE GUSTO startovací pack

left "> Štartovací balíček kapslí pre prístroj KRUPS Dolce Gusto, v ktorom nájdete ukážku najobľúbenejších nápojov.Kapsule sú hermeticky uzavreté a tým zaručujú stálu čerstvosť.Kapsli jednoducho vložíte do Vášho prístroja Nescafe Dolce Gusto, pustíte potrebný tlak na plno a už Vám nič nebráni vychutnávať si skutočný pôžitok z kávy.V balení nájdete hneď 16 takýchto zážitkov.

Espresso je intenzívna a aromatická káva sa zamatovo hebkou penou.Káva je pripravená z toho najlepšieho z čoho môžete kávu urobiť a to je 100% pražená a mletá káva Arabica.

Latté Macchiatto je stelesnením krásy kávy ako po vizuálnej, tak aj pôžitkové stránke.Čaká na Vás jemná mliečna pena, pod ktorú nájdete výborné plnotučné mlieko s malou, ale veľmi silnú porcií kvalitnej kávy.

Caffe Lungo je lahodná, veľká, čierna káva s veľmi bohatou vôňou mletej kávy a jemnou penou.Niekedy sa jej tiež hovorí "dlhé Espresso".

Cappucino je veľmi chutný kávový nápoj plný harmónie chuti 100% kávy Arabica a jemne napěněným plnotučným mliekom.

Chococino je skvelý nápoj pre potešenie všetkých milovníkov čokolády.Teraz si môžete doma pripraviť výbornú horúcu čokoládu z najkvalitnejších bôbov a plnotučného mlieka.
Kód:  EAN3134
Produktové číslo:  specialNDG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04