Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso, 3 balenia

4,7 32 hodnotení

NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso, 3 balenia

Vždy vynikajúca káva Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso

Lahodná káva Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso ponúka nezameniteľnú arómu s výraznými tónmi dreva, pripomínajúce sladké drievko, ružové korenie a puky čiernych ríbezlí. Pod názvom sa skrýva silná čierna káva, ktorá vás dokonale pripraví na dlhý náročný deň v práci. Príprava je taká jednoduchá – cez kávu sa nechá pretiecť potrebné množstvo vody na šálku plnú neodolateľnej chuti. Na zjemnenie nápoja pridajte kvapku mlieka.

Nescafé Dolce Gusto obsahuje celkom tri balenia po šestnástich kapsulách. Dohromady si tak vychutnáte 36 šálok poctivej kávy. Určené do kávovaru Nescafé Dolce Gusto.


   
NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Cajamarca Espresso je káva, ktorej neodoláte

Jedinečné Cajamarca Espresso si vás okrem silnej chuti získa výraznou vôňou s tónmi dreva, sladkého drievka, ružového korenia a pukov čiernych ríbezlí.

Nescafé Dolce Gusto

Príprava Dolce Gusto už nemôže byť jednoduchšia

S prípravou kávy Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso si poradíte aj ako úplný laik. Kapsulu stačí jednoducho umiestniť do kávovaru, prístroj zapojiť do zásuvky a automatika už zariadi zvyšok. Podrobnejší návod nájdete na oficiálnych stránkach Dolce Gusto.

Nescafé Dolce Gusto

Skvelá chuť začína pri zrnách

Káva v kapsuliach Nescafé Dolce Gusto je vyrobená z kvalitných zŕn odrody arabica, ktoré majú certifikát BIO. Samotné zrná sa pestujú na plantážach v peruánskych vysočinách.

Nescafé Dolce Gusto

Máte chuť na espresso alebo na cappuccino?

S kapsulami Dolce Gusto si môžete pripraviť viac ako 30 druhov káv. Vychutnajte si napríklad bohaté ristretto, poctivé espresso, krémové cappuccino alebo macchiato s jemnou penou. Na svoje si samozrejme prídu aj milovníci horúcej čokolády.

Nescafé Dolce Gusto

Poriadny kávovar je základ

Najlepšiu chuť kávy Nescafé Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso dosiahnete jedine so správnym kávovarom s adekvátnym pracovným tlakom. Aby ste neboli ochudobnení ani o hustú, zamatovo hladkú penu, kávovar by mal byť schopný pracovať pri 15 baroch.

Nescafé Dolce Gusto

Arómu si káva zachová aj pri dlhom skladovaní

Kávové kapsuly sú dokonale uzavreté, čím si výsledný nápoj zachová celú arómu a navyše má aj silnejšiu chuť.



Zloženie: pražená mletá káva

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov

Počet porcií

Počet porcií 36 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Espresso

Príchuť

Aromatické tóny Drevité

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod kávy Peru

Typ kapsúl

Druh kapsúl NESCAFÉ Dolce Gusto

Intenzita

Intenzita Dark

Vlastnosti

Materiál kapsuly Plast

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Espresso
Kód:  NESDG889k
Produktové číslo:  12360021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06