Obnoviť stránku

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik, 3 balenia

4,9 143 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,29 €

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik, 3 balenia

Ideálne ráno pre vaše ratolesti s Nescafé Dolce Gusto Nesquik

Lahodný nápoj Nescafé Dolce Gusto Nesquik ponúka nezameniteľnú arómu výborného kakaa. Tento obľúbený detský nápoj je vyrobený len z malého množstva kakaa, aby nebol pre detské ústa príliš horký a jeho chuť je doplnená vôňou vanilky. Deti dokonale pripraví na náročný dlhý deň v škole. Príprava je taká jednoduchá – cez kapsulu sa nechá pretiecť potrebné množstvo vody na šálku plnú neodolateľnej chuti. 

Balenie obsahuje 3 škatule so 16 kapsulami výborného nápoja. Určené do kávovaru Nescafé Dolce Gusto.


   
Nescafé Dolce Gusto Nesquik

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nesquik kakao, ktorému deti neodolajú

Pomôžte svojim deťom ľahšie naštartovať deň s kakaovým nápojom Nesquik, pripraveným z kapsule Nescafé Dolce Gusto. Zamilujú si nielen jeho lahodnú chuť, ale aj jemnú penu, ktorá pri každom dúšku pohladí po perách.

Nescafé Dolce Gusto

Príprava Dolce Gusto už nemôže byť jednoduchšia

S prípravou nápoja Nescafé Dolce Gusto Nesquik si poradíte aj ako úplný laik. Kapsulu stačí jednoducho umiestniť do kávovaru, prístroj zapojiť do zásuvky a automatika už zariadi zvyšok. Podrobnejší návod nájdete na oficiálnych stránkach Dolce Gusto.

Nescafé Dolce Gusto

Máte chuť na espresso alebo na cappuccino?

S kapsulami Dolce Gusto si môžete pripraviť viac ako 30 druhov káv. Vychutnajte si napríklad bohaté ristretto, poctivé espresso, krémové cappuccino alebo macchiato s jemnou penou. Na svoje si samozrejme prídu aj milovníci horúcej čokolády.

Nescafé Dolce Gusto

Poriadny kávovar je základ

Najlepšiu chuť kávy Nescafé Dolce Gusto Nesquik dosiahnete jedine so správnym kávovarom s adekvátnym pracovným tlakom. Aby ste neboli ochudobnení ani o hustú, zamatovo hladkú penu, kávovar by mal byť schopný pracovať pri 15 baroch.

Nescafé Dolce Gusto

Arómu si nápoj zachová aj pri dlhom skladovaní

Kapsuly sú dokonale uzavreté, čím si výsledný nápoj zachová celú arómu a navyše má aj silnejšiu chuť.


Zloženie: sušené plnotučné mlieko (46,1 %), cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (10,5 %), sušené odstredené mlieko, arómy, minerálne látky (uhličitan vápenatý a uhličitan horečnatý), laktóza, plne stužený rastlinný tuk ( kokosový), emulgátor (sójový lecitín), jedlá soľ, kvasný extrakt, vitamíny (C, B1, niacín, kyselina pantoténová, B6, kyselina listová), škorica

Alergény: mlieko, sója

Zloženie

Sušené plnotučné mlieko 46,8 %, cukor; 10,6 % kakaového prášku so zníženým obsahom tuku, sušené odtučnené mlieko 2,7 %, laktóza, kokosový tuk, prírodné arómy, minerálna látka (uhličitan vápenatý), emulgátor (sójový lecitín), kuchynská soľ, kvasničný extrakt, vitamíny (tiamín, niacín, kyselina pantoténová, B6, kyselina listová), škorica

Parametre a špecifikácia

Počet porcií

Počet porcií 48 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nekávové špeciality
Určenie Čokoláda

Príchuť

Príchuť Čokoládová

Alergény

Alergény 6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko

Typ kapsúl

Druh kapsúl NESCAFÉ Dolce Gusto

Vlastnosti

Materiál kapsuly Plast

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Lungo
Kód:  NESKK023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  12142995
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07