Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel, 3 balenia

4,8 88 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 13,50 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 11,57 €/ks

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel, 3 balenia

Vždy vynikajúca káva Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel

Lahodná káva Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel ponúka nezameniteľnú arómu zahalenú zamatovo jemnou cremou. Pod názvom sa skrýva mlieko ochutené malým množstvom silnej kávy, ktorá vás dokonale pripraví na dlhý náročný  v práci. Tajomstvo prípravy spočíva v tom, že káva sa do mlieka primiešava pomaly, a tak sa dosiahne vznik nápadných vrstiev. Pripravte si šálku plnú neodolateľnej chuti! Táto delikátna kávová špecialita s príchuťou karamelu je už mierne osladená. 

Nescafé Dolce Gusto obsahuje celkom tri balenia po šestnástich kapsulách. Dohromady si tak vychutnáte 24 šálok poctivého macchiata. Určené do kávovarov Nescafé Dolce Gusto.


Nescafé Dolce Gusto

Latte Macchiato Caramel je káva, ktorej neodoláte

Latte Macchiato Caramel je mliečnejší variant cappuccina s kyprou penou a navrch spestrený trochou karamelu, ktorý vám hlavne počas chladných dní urobí dobre.

Nescafé Dolce Gusto

Príprava Dolce Gusto už nemôže byť jednoduchšia

S prípravou kávy Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel si poradíte aj ako úplný laik. Kapsulu stačí jednoducho umiestniť do kávovaru, prístroj zapojiť do zásuvky a automatika už zariadi zvyšok. Podrobnejší návod nájdete na oficiálnych stránkach Dolce Gusto.

Nescafé Dolce Gusto

Skvelá chuť začína pri zrnách

Čo sa na jedinečnej vôni kávy podpisuje najviac, sú dva druhy kvalitných zrniek odrody arabica, ktoré prešli šetrným pražením.

Nescafé Dolce Gusto

Máte chuť na espresso alebo na cappuccino?

S kapsulami Dolce Gusto si môžete pripraviť viac ako 30 druhov káv. Vychutnajte si napríklad bohaté ristretto, poctivé espresso, krémové cappuccino alebo macchiato s jemnou penou. Na svoje si samozrejme prídu aj milovníci horúcej čokolády.

Nescafé Dolce Gusto

Poriadny kávovar je základ

Najlepšiu chuť kávy Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel dosiahnete jedine so správnym kávovarom s adekvátnym pracovným tlakom. Aby ste neboli ochudobnení ani o hustú, zamatovo hladkú penu, kávovar by mal byť schopný pracovať pri 15 baroch.

Nescafé Dolce Gusto

Arómu si káva zachová aj pri dlhom skladovaní

Kávové kapsuly sú dokonale uzavreté, čím si výsledný nápoj zachová celú arómu a navyše má aj silnejšiu chuť.


Zloženie svetlej kapsuly: sušené plnotučné mlieko (54,4 %), cukor (41,9 %), arómy, emulgátor (sójový lecitín)
Zloženie tmavej kapsuly: pražená mletá káva

Alergény: mlieko, sója


Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény 6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko

Počet porcií

Počet porcií 24 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Mliečne kávové nápoje

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod kávy Južná Amerika
Kód:  NESKK015
Produktové číslo:  12136917
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01