Obnoviť stránku

Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16 ks × 3

4,8 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nescafé Dolce Gusto Essenza di Moka 16 ks × 3

Intenzívna a vyvážená chuť kávy

Doprajte si lahodnú šálku intenzívnej malej kávy NESCAFÉ Dolce Gusto Essenza di Moka inšpirovanú talianskou rannou kávou, tradične pripravovanou v moka kanvičke. Prvotriedna zmes kávových zŕn odrody arabika a robusta získala tmavým pražením výraznú kávovú intenzitu a telo vo veľmi harmonickej šálke, ktorá je korunovaná hustou zlatou cremou.

Balenie obsahuje 3× 16 kapsúl navrhnutých pre kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto.

Vyvážená chuť

Vyvážená chuť

Intenzívne a dobre vyvážená chuť Essenza di Moka s typicky talianskou sirupovitou štruktúrou. Vychutnajte si harmonické spojenie teplých tónov obilia a praženej kávy s kvapkou kyslosti korunovanou hustou zlatou cremou.

Vysokokvalitné kávové zrná

Bohatá aróma

V tejto prvotriednej zmesi kávových zŕn odrody arabika z Južnej Ameriky a odrody robusta z juhovýchodnej Ázie zachytili naši tvorcovia podstatu talianskej rannej kávy. Tmavým pražením získala výraznú kávovú intenzitu a telo.

Hermeticky uzavrené kapsuly

Vždy čerstvá káva

Hermeticky uzavreté kapsuly uchovajú kávu čerstvú a vy si vďaka tomu vychutnáte nápoje s bohatou arómou, kedykoľvek budete chcieť.

Profesionálny tlak

Tlak 15 barov

Pomocou kávovarov NESCAFÉ Dolce Gusto, ktoré dosahujú tlak až 15 barov, si môžete pripraviť nápoje profesionálnej kvality s hustou zamatovou cremou.

Bohatá ponuka nápojov

Vyberie si každý

Vybrať si môžete z viac ako 30 druhov nápojov. V sortimente kapsúl Dolce Gusto nájdete okrem prémiovej čiernej a bielej kávy tiež čaj, lahodné čokoládové alebo osviežujúce ľadové nápoje.

Jednoduchá príprava

Jednoduchá príprava

Príprava nápoja je veľmi jednoduchá. Kapsulu Essenza di Moka jednoducho vložíte do automatického kávovaru NESCAFÉ Dolce Gusto a v priebehu okamihu máte pripravenú lahodnú šálku Essenza di Moka.


Parametre a špecifikácia

Počet porcií

Počet porcií 24 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Kód:  NESDG627
Produktové číslo:  7613035695627
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13