Obnoviť stránku

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso 3 balenia

4,9 114 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13 €

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso 3 balenia

Vždy vynikajúca káva NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso

Vychutnajte si jedinečnú chuť 100 % kávy arabicy, ktorú vám ponúknu kávové kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso. Obsahujú tú najkvalitnejšiu kávu na prípravu lahodného, dozlatista sfarbeného espressa so zamatovou penou. Táto káva je ideálna ako začiatok vášho dňa či pre posedenie s priateľmi. Každá šálka s objemom 50 ml vám vyčarí úsmev na perách.

Kávové kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso obsahujú celkom tri balenia po šestnástich kapsulách. Dokopy si tak vychutnáte 48 šálok poctivo lahodnej kávy. Určené pre kávovar Nescafé Dolce Gusto.

Hlavné prednosti – kávové kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso

  • Elegantná, ľahko pražená káva, 100 % arabica v malej 50 ml šálke. Intenzita 5/11.
  • Hebká káva s jemnou ovocnou arómou a známkami pražených vlašských orechov. Má delikátne telo a hustú zlatú crému. Vďaka vylepšenej technológii našej kapsule je odteraz pena ešte hustejšia a bohatšia.
  • Táto 100 % zmes arabicy pochádza z dvoch rôznych juhoamerických variet. Je ľahko pražená a zachováva si tak jemnosť svojej arómy.
  • V čerstvom stave sa káva udržiava vďaka hermeticky uzavretým kapsulám navrhnutým pre kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Preto má šálka zakaždým bohatú arómu.
NESCAFÉ Dolce Gusto

Rýchla príprava nápojov

S kávovarom NESCAFÉ Dolce Gusto si pripravíte a vychutnáte lahodné espresso do jednej minúty.

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato

Viac ako 30 kávových špecialít

NESCAFÉ Dolce Gusto vám ponúkne viac ako 30 rôznych druhov nápojov podľa vašej chuti. Na výber budete mať hneď z niekoľkých variantov prémiových čiernych aj bielych káv. Rovnako tak dobre si môžete vychutnať čaj, osviežujúce studené nápoje alebo jemné a lahodné čokolády.

NESCAFÉ Dolce Gusto

Čerstvosť kávy zaručená

Kávové kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso sú navrhnuté tak, aby bezpečne uchovali arómu a chuť, vďaka čomu si môžete vychutnať vždy dokonalý nápoj. Obsah kapsúl je hermeticky uzavretý pred okolím, takže nič nemôže ohroziť kvalitu nápojov NESCAFÉ Dolce Gusto.

NESCAFÉ Dolce Gusto

Káva prvotriednej kvality

Aby ste dostali tú najlepšiu možnú kvalitu kávy, výrobca precestuje aj tie najvzdialenejšie kúty sveta, aby ste si mohli užiť nezabudnuteľný kávový zážitok.

NESCAFÉ Dolce Gusto

Príprava už nemôže byť jednoduchšia

S prípravou kávy NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso si poradíte aj ako úplný začiatočník. Kapsulu stačí jednoducho umiestniť do kávovaru, prístroj zapojiť do zásuvky a automatika už zariadi zvyšok. Podrobnejší návod nájdete na oficiálnych stránkach Dolce Gusto.

NESCAFÉ Dolce Gusto

Kvalitný kávovar je nutnosťou

Kávové kapsuly NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso dosiahnu svoju najlepšiu jedine so správnym kávovarom s adekvátnym pracovným tlakom. Aby ste neboli ochudobnení ani o hustú, zamatovo hladkú penu, kávovar by mal byť schopný pracovať pri 15 baroch.

Zloženie kávy NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso

Pražená mletá káva arabica. Balené v ochrannej atmosfére.


Zloženie

Mletá arabika

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov

Počet porcií

Počet porcií 48 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Espresso

Príchuť

Aromatické tóny Ovocné

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod kávy Kolumbia, Brazília

Typ kapsúl

Druh kapsúl NESCAFÉ Dolce Gusto

Intenzita

Intenzita Medium

Vlastnosti

Materiál kapsuly Plast

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Espresso
Kód:  NESKK846
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  12423720
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14