Obnoviť stránku

Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks

4,4 72 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16ks

Úžasne ochutený teplý nápoj, ktorého základom je kvalitný čaj s bohatou chuťou a vôňou. Ďalej je v ňom jemné mlieko a na harmonické zvýraznenie chuti je pridaná zmes korenia škorice, kardamónu, zázvoru a klinčekov. Ide teda o luxusný čierny čaj s jedinečnou chuťou a veľmi jednoduchou prípravou. Kapsule sú hermeticky uzavreté a tým zaručujú stálu čerstvosť. Kapsulu jednoducho vložíte do vášho prístroja Nescafe Dolce Gusto, pustíte potrebný tlak naplno a už vám nič nebráni vychutnávať si skutočný pôžitok z čaju. V balení nájdete 16 kapsúl pre 8 takýchto zážitkov.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Krups Dolce Gusto
Porcie:
40 ml
Zmes:
Čierny čaj s mliekom, cukrom a 4 druhy korenia (škorica, zázvor, klinček, kardamón)
Balenie:
16 kapsúl (= 8 porcií)

Zloženie:
Hnedá kapsula: cukor (48,3%), sušené plnotučné mlieko (42%), sušený čajový extrakt (8,3%), prírodné arómy (škorica, zázvor, kardamóm a klinčeky), rastlinné oleje (kokosový, palmový), emulgátor (sójový lecitín)
Biela kapsula: sušené plnotučné mlieko, cukor (17,6%), emulgátor (sójový lecitín)
Alergény:
Mlieko, Sója

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény 6 - Sójové bôby (sója), 7 - Mlieko
Kód:  EAN3136k
Produktové číslo:  12130879
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03